17 Ağustos 2022 16:32 Güncelleme : 17 Ağustos 2022 16:32

Arka Sokaklar oyuncusu Özgür Ozan'dan acı haber! Babasının ölümüyle yıkıldı

Arka Sokaklar oyuncusu Özgür Ozan'dan acı haber! Babasının ölümüyle yıkıldı

Arka Sokaklar dizisinin ünlü oyuncu Özgür Ozan’dan acı haber geldi. Ünlü oyuncu bu haber karşısında resmen yıkıldı. Ne yapacağını bilemedi. Ünlü oyuncu Özgür Ozan’ın ünlü oyuncu arkadaşları bu acı zamanda arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Peki, ünlü oyuncu Özgür Ozan’ı derinden sarsan bu haber ne?

Ünlü oyuncu Özgür Ozan sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama ile babasını kaybettiğini açıkladı. Arka Sokaklar dizisi başladığı zamandan bu yana aynı dizide rol alan Özgür Ozan acı bir haber ile yıkıldı. İşte tüm detayları ile haberimizin devamında sizlerle. 

Ünlü oyuncu Özgür Ozan’ın en acı günü

Ünlü oyuncu Özgür Ozan acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. O açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı: ‘insan, babası ölünce büyüyormuş!’ diyerek bir paylaşımda bulundu. Beğeni ile izlenen Çocuklar Duymasın ve Arka Sokaklar dizisinin ünlü oyuncusu Özgür Ozan babasının vefat haberinden sonra derinden sarsıldı. 56 yaşında olan ünlü oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile geçtiğimiz hafta babasını kaybettiğini duyurdu. Babasının fotoğrafını yayınlayan Özgür Ozan üzüntüsünü şu sözlerle ifade etti. ‘insan birçok şeyin farkına geç varıyor. Babasını kaybedince büyürmüş bir insan. Bugün bir hafta…’ sözleri ile babasına olan duygusunu ifade etti. Ünlü oyuncuya birçok kişi tarafından başsağlığı dilekleri geldi. 

Ünlü oyuncu Özgür Ozan’ın en acı günü

Ünlü oyuncunun tarifi zor olan acı günü ile ilgili söylediği kullandığı ifadeler

Ünlü oyuncu Özgür Ozan Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırmış olduğu hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hale gelmiştir. Halen Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Baş komiser Hüsnü Çoban’ın hikayesine hayat vermektedir. Acı haber sonrasında Özgür Ozan’ın takipçileri, yorumlarda ünlü oyuncuya başsağlığı dileğinde bulundular. Ünlü oyuncu Özgür Ozan babasının ölümünden sonra büyük bir üzüntü yaşamış ve bunu günler geçtikçe sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla sürekli olarak gündeme getirmektedir. Ünlü oyuncu Özgür Ozan’ın oyuncu arkadaşları ise sürekli olarak oyuncu arkadaşlarını yalnız bırakmamış onunla birlikte bu acıya ortak olmuşlardır. 

Ünlü oyuncunun tarifi zor olan acı günü ile ilgili söylediği kullandığı ifadeler

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış