19 Aralık 2022 19:10 Güncelleme : 19 Aralık 2022 19:10

Artan otomobil fiyatlarına o bankadan fırsat! Yeni arabam kredisiyle hayaliniz gerçek olacak

Artan otomobil fiyatlarına o bankadan fırsat! Yeni arabam kredisiyle hayaliniz gerçek olacak

2022 senesinin son günlerine yaklaşırken, piyasalarda da hareketlilik başladı. Özellikle yılbaşından sonra zamlı fiyatlarla karşılaşmak istemeyen vatandaşlar harekete geçti. ICBC taşıt alımlarına yönelik yılın son fırsatını duyurdu.

2022 itibarıyla otomobil piyasalarında hareketlilik yaşanmaya başladı ve özellikle fiyatların fahiş bir şekilde yükselmesi piyasada da durgunluğa sebep oldu. Araç almak isteyen vatandaşlar bu isteklerini fahiş fiyatlar sebebiyle ertelerken, zam üstüne zam geldi. Araç fiyatlarının yanı sıra akaryakıt fiyatlarının da yükselmesi Türkiye’de de otomobil piyasasını olumsuz etkiledi. Araç sahibi olmak isteyenlere ICBC Bank’tan yılın son cazip oranları geldi. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Yeni Arabam Kredisi’nde 48 aya kadar vade

ICBC Turkey, otomobil satın almak isteyen ancak yeterli finansmanı olmayan vatandaşlar için en uygun oranlarla kredi sağlamaya devam ediyor. Yılbaşından sonra iyice yükselmesi beklenen otomobil fiyatları sebebiyle vatandaşların cazip finansman seçeneklerini araştırmaya başladıkları görülüyor. Yeni Arabam Kredi ile 0 km araçlarda anahtar teslim fiyatının büyük bir bölümü için kredi verilirken, 48 aya kadar vade seçeneklerine de yer veriliyor. 48 aya kadar vade verilen krediyle aylık düşük taksit ödemeleriyle birlikte vatandaşların araç sahibi olmasına da destek veriliyor.

Yeni Arabam Kredisi’nde 48 aya kadar vade

Yeni Arabam Kredisi faiz oranları

Yeni Arabam Kredisi ile vatandaşların araç sahibi olmasına destek veren banka, uygun faiz oranlarıyla kredi kullandırırken, rahat bir geri ödeme planı da sunmaktadır. Yeni Arabam Kredisi kapsamında 100 bin TL krediye 48 ay vade ile kullanmak isteyenlere yüzde 2,39 faiz oranı hesaplanıyor. Buna göre aylık taksit oranı 3.948 TL oluyor. Peki, kampanyaya nasıl başvuru yapılır?

Yeni Arabam Kredisi faiz oranları

Kampanya başvuru detayları nelerdir?

ICBC Turkey’in sunduğu Yeni Arabam Kredisi’nden faydalanmak için başvuru adımlarının tamamlanması gerekmektedir. Başvuru yaparken talep edilen aracın proforma faturası, gelir belgesi, nüfus cüzdanı ve diğer evraklarla birlikte taleplerin iletilmesi gerekiyor. 0 km araçların yanı sıra ilgili kredi koşullarının yerine getirilmesi durumunda ikinci el araçlar için de kredi imkanı sunulmaktadır. 

Etiketler

Otomobil  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış