17 Aralık 2022 12:50 Güncelleme : 17 Aralık 2022 12:50

Bu burçlar kocasını çok seviyor! İşte kocasına deliler gibi aşık olan o burçlar...

Bu burçlar kocasını çok seviyor! İşte kocasına deliler gibi aşık olan o burçlar...

Astroloji kuşağının her değerli burcu farklı özellikleri ile yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Farklı yaşam biçimleri ve farklı davranış ve tutumlara sahip olan burçlar insan ilişkilerinde de farklılıkları ile ön plana çıkıyor. Zodyak'ın eşini en çok seven burçları belli oldu. Bu burçlar kocasını çok seviyor! İşte koca delisi olan o burçlar...

Zodyak kuşağının her bir değerli burcu ailesi olan ilişkileri elbette yadsınamaz derece önemli buluyor. Her burç için aile kavramı oldukça önemli bir yerde bulunurken aile kavramı içerisinde kocası olmadan hayattan zevk alamayan burçları sizler için derledik. Her şeyi eşleriyle birlikte yapmak isteyen bu burçlar kocalarını çok seviyor.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Yengeç ve yükselen yengeç burcu eşine en düşkün burçlar arasında yerini alıyor. Yengeç ve yükselen yengeç burcu aile hayatına verdiği önem ile ailesine en düşkün burç olurken eşi olmadan kendini mutsuz hisseden burçlar arasında yerini alıyor. Eşiyle vakit geçirmekten oldukça fazla hoşlanan yengeç burcu için dünya bir tarafa kocası bir tarafa desek yersiz olmaz.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen başak burcu duygusal olarak eşine bağlı ve eşi olmadığında kendini yalnız eksik ve hatta duygusal olarak bunalımda hisseden burçlar arasında yerini alıyor. Başak burçları ilişki içerisinde oldukça fazla duyguyu kısa zamanlarda yaşayabilmesi ile partnerinin kafasını oldukça karıştırıyor olabilir. Düzen ve dikkat insanı olan başak ve yükselen başak burcu insanlarla kurduğu iletişimde hassas yapısıyla ön plana çıkıyor. Eşiyle tamamlanan başak burcu eşi olmadan oldukça üzgün bir ruh hali içerisine bürünüyor. 

Başak ve yükselen başak burcu

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen aslan burcu dış görünüşü ve davranışlarıyla ben tek başıma gülü ve mutluyum havası verse de eşlerine oldukça fazla düşkün oluyorlar. Karakterleri ve yapılarıyla eşleri olmadan kendilerini eksik hisseden aslan ve yükselen aslan burcu duygusal olarak en büyük destekçisini eşi olarak görüyor.

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

1 Yorum Yapılmış
  1. Esra

    Rabbim dua ettim Ben hep 4 aydan beri rabbime rabbik ömür boyu mutlu evlilik şükürün olsun amin rabbim evet karar

    17-12-2022 16:48