16 Mayıs 2022 22:47 Güncelleme : 16 Mayıs 2022 22:47

Bugünden İtibaren Fatura Ödeyecekler İndiriminizi Unutmayın! Faturalara 50 Lira İndirim Yapılacak!

Bugünden İtibaren Fatura Ödeyecekler İndiriminizi Unutmayın! Faturalara 50 Lira İndirim Yapılacak!

Elektrik ve doğalgaz faturalarına yapılan zamlar, son günlerde ailelerin belini bükmeye devam ediyordu. İki katı kadar gelen faturalarını nasıl ödeyeceğini düşünen aileleri sevindiren haber, bir banka tarafından verildi. Bankanın resmi internet sitesinde açıklanan bilgilere göre şartları yerine getiren tüm vatandaşlar, 50 liralık indirim kazanacaklar. İşte, Türkiye'nin en köklü bankalarından biri tarafından açıklanan fatura ödeme kampanyasına dair merak edilen tüm detaylar.

Son aylarda yükselişe geçen enflasyon rakamları, vatandaşların birçok konuda zorluk yaşamalarına neden oluyordu. Özellikle elektrik ve doğalgaz faturalarına gelen zamlardan sonra ailelerin ödemeleri gereken tüketim bedeli iki katına kadar çıkmıştı. Hal böyle olunca vatandaşlar, faturalarını ucuza ödemenin yollarını aramaya başladı.

Evine gelen faturaları ödemekte zorlanan vatandaşları sevindiren haber, Türkiye’nin en köklü bankalarından biri tarafından verildi. Bankanın resmi internet sitesine yapılan bildiriye göre şartları sağlayan binlerce kişiye nakit desteği sağlanacak. İşte, faturalarını ödemekte zorlanan aileleri sevince boğacak yeni müjdeye dair merak edilen tüm detaylar.

Kuveyt Türk Müjde Niteliğinde Fatura Ödeme Kampanyasını Açıkladı!

Türkiye’nin en köklü bankaları arasında yer alan Kuveyt Türk, şimdilerde devrim niteliğinde bir fatura kampanyası düzenlemeye hazırlanıyor. Banka tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Kuveyt Türk üzerinden iki fatura ödeme talimatı veren tüm müşteriler, 50 liralık para puan hediyesi kazanacaklar. Bu para puan hediyesi, vatandaşların 31 Temmuz 2022 tarihine kadar yapacakları tek seferde 200 lira ve üzeri alışverişlerde 50 liralık harcama iadesi olarak yansıtılacak. Bu sayede aileler, faturalarını indirimli ödeyebiliyorken harcamalarından da 50 liralık iade hakkı kazanabilecekler. Şimdilerde milyonlarca vatandaş, Kuveyt Türk üzerinden 50 lira kazanabilmek için müşteri olma yolunda kolları sıvamış durumda.

Kuveyt Türk Müjde Niteliğinde Fatura Ödeme Kampanyasını Açıkladı!

Kuveyt Türk Fatura Ödeme Kampanyasının Son Tarihi Açıklandı!

Kuveyt Türk bankası, fatura talimatı ile kazanılacak 50 liralık para puan avantajının yanı sıra kampanyanın tüm detaylarını da açıkladı. Buna göre vatandaşların kampanyaya katılım göstermeleri gereken tarih de belli oldu. Buna göre vatandaşlar, 1 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında 2 adet fatura ödeme talimatlarını mutlaka tamamlamaları gerekmektedir. 30 Haziran tarihinden sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Bu nedenle Kuveyt Türk üzerinden indirimli alışveriş yapmak isteyen vatandaşların ellerini çabuk tutmalarında yarar var. 

Kuveyt Türk Fatura Ödeme Kampanyasının Son Tarihi Açıklandı!

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış