19 Aralık 2022 08:10 Güncelleme : 19 Aralık 2022 08:10

Canan Karatay'dan reçete gibi tavsiye! Üzerine basa basa uyardı, sakın o şekilde tüketmeyin

Canan Karatay'dan reçete gibi tavsiye! Üzerine basa basa uyardı, sakın o şekilde tüketmeyin

Gündemde sık sık adından söz ettiren Canan Karatay açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Doğal ve sağlıklı beslenme konuları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Canan Karatay, et tüketimi ile ilgili önemli uyarılarda da bulundu. Karatay, ağrı çeken kişiler için de reçete verdi.

Uyuz vakalarının ardından vatandaşlar arasında tedirginlik artarken, hızlı bir şekilde yayılması da korku yaratmaya devam ediyor. Özellikle çocuklarda sıkça görülen uyuz vakaları, okul, alışveriş merkezi gibi kalabalık alanlarda hızlı bir şekilde yayılıyor. Prof. Dr. Canan Karatay’da önemli bir reçete geldi. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Uyuz vakaları için reçete

Uyuz vakalarının artmasından sonra Prof. Dr. Canan Karatay, uyuz hastalığından korunma yöntemlerini açıkladı. Canan Karatay ciddi uyarılarda da bulunarak; “Bu yöntemle tüm salgın hastalıklardan korunun: Bir bardak suya karbonat atın ve mucizeye tanık olun. Bir daha ne siz ne de çocuğunuz hasta olamayacak” dedi ve ev hanımlarını uyardı. Uyuz salgını hakkında da önemli uyarılarda bulunan Canan Karatay, bakterilerden koruyan bir reçete tarifi verdi.

Prof. Dr. Canan Karatay; “Mikroplar, bakteriler, parazitler alkali ortamlarda yaşayamazlar. Vücudumuzu alkali suyla yıkamamız gerekiyor. Bir bardak suya bir tatlı kaşık sodyum bikarbonat katacağız. Bu suyla kaşınan yerlerimizi bol bol yıkayacağız. İkinci olarak da ev sirkesiyle kaşınan yerlere süreceğiz. Sirke parazitleri anında öldüren doğal bir ilaçtır” ifadelerini kullandı.

Uyuz vakaları için reçete

Karatay’dan et tüketimi açıklaması

Açıklamalarında pek çok hastalığa iyi gelen besinleri açıklayan Karatay, sindirim sistemi sorunları, diş ağrısı, baş ağrısı, mide yanması gibi sorunlara karşı doğal yöntemle önlem alınması gerektiğini de vurguluyor. Beslenme programında etin öneminden bahseden Karatay, et tüketimi ve tüm ağrıların çaresi olacak açıklamalarda da bulundu. Karatay, etin yanlış şekilde tüketilmesinin sağlık açısından ciddi problemlere sebep olabileceğini belirtti ve etin en sağlıklı tüketme yöntemini açıkladı. Kırmızı etin kızartıldığında tehlikeli olduğunu belirten Karatay, kap yemeklerinin, ızgaraların kebapların en sağlıklı yemekler olduğunu ve etin yağıyla beraber tüketildiğinde sağlıklı olduğunu belirtti.

Karatay’dan et tüketimi açıklaması

Ağrıların çaresi Canan Karatay’dan

Ağrı çekenler için reçete veren Karatay, tüm ağrıların sebebinin bir hormona bağlı olduğunu belirtti. Karatay ağrıların başlıca sebebinin ‘leptin yüksekliği’ olduğunu belirtti. Ağrıların giderilmesinde D vitamininin öneminden bahseden Karatay, çocuklara günde 1200 ünite D vitamini verilince çocuklarda gribal enfeksiyonun yüzde 50 azaldığından bahsetti. Kanser tedavisi gören hastaların da D vitaminin yükseltildiğinden bahseden Karatay, D vitamininin hiçbir zaman toksik olmadığını, toksik, ağrı kesiciler ve antidepresanlardır dedi.

Etiketler

Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış