19 Mayıs 2022 15:00 Güncelleme : 19 Mayıs 2022 15:00

En Kindar Burçlar Hangileridir? İşte Yapılanı Asla Affedemeyip, İçinde Yara Olan Burçlar

En Kindar Burçlar Hangileridir? İşte Yapılanı Asla Affedemeyip, İçinde Yara Olan Burçlar

Bu burçlar öyle çok kinci ve intikam ruhludur ki asla yapılana unutmazlar. İntikam alana dek beklerler ve eninde sonunda intikamlarını alırlar. Onlara hata yapmadan önce iki defa düşünmeniz gerekir. Kindarlık konusunda ustalaşan bu burçlar sizlere hissettirmeden intikamlarını alırlar.

En ufak bir hatayı bile affetmezler ve içinde büyütürler. Onlara hata yaptıktan sonra hemen intikam planları yapmaya başlarlar. İntikamlarını almadan asla içleri rahat etmez ve sürekli onu düşünürler. En yakın arkadaşlarına karşı bile intikamcı bir tavır sergilerler. İşte en kindar ve intikamcı bu burçlara gelin birlikte bakalım:

Koç Burcu


Koç burçları intikam konusunda ustalaşmışlardır. Öfkelendikleri zaman hemen yakıp yıkarlar. Öfkeleri dinene kadar o kişiyi rahat bırakmazlar. Kindar koç burçları, özellikle canı yandığında bambaşka birine dönüşebilirler. Koç burçlarına hata yapmadan önce iki defa düşünmeniz gerekir. Onlar en ufak bir hatayı bile kafalarında kurup kinlenebilirler. Özellikle yakın çevresinden beklemediği hatalar görünce farklı birine dönüşürler. Yıllar geçse de yaptığınız hatayı unutmazlar ve akıllarında kalır. İşte en kindar burçlar arasında koç burçları da yerini alır.

Koç Burcu

Boğa Burçları


Boğalar da kin tutma konusunda usta burçlar arasında yer alır. Onlara yapılan bir hatayı asla unutmazlar. Öfkelendikleri zaman bunu direkt göstermezler ama intikam almak için planlara başlarlar. Onlar intikam konusunda saman altından su yürütür gibi dikkatli bir şekilde intikam planı yaparlar. Karşısındaki kişi bunu asla hissetmez ancak intikam almak için harekete geçtiği zaman anlarlar. İntikam konusunda genel olarak sinsi planlar içinde olurlar. Onlar, sakin ve sessizce planlarını yapar ve uygularlar. İşte yapılan bir hatayı affetmeyen, kin tutan burçlar arasında boğalar da yer alır.

Boğa Burçları

Akrep Burcu


Akrepler kin tutma konusunda bir numaralı burçlardan olabilir. Onlar kindar ve intikamcı burçlardan biridir. Bu kişi kim olursa olsun intikamını almadan bırakmazlar. İntikam alamadıkları zaman sürekli onu düşünürler ve daha da hırslanırlar. Onların yapılarında affedicilik özelliği asla bulunmaz. İşte en kindar burçlar arasında akrepler de ön sırada yerini alır.

Akrep Burcu

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış