17 Aralık 2022 19:10 Güncelleme : 17 Aralık 2022 19:10

Esra Erol ve Müge Anlı reytinglerde dumura uğradı! O program ikisini birden geçti, bakın ilk sırayı kim aldı?

Esra Erol ve Müge Anlı reytinglerde dumura uğradı! O program ikisini birden geçti, bakın ilk sırayı kim aldı?

16 Aralık 2022 Cuma tarihinde televizyonda yayınlanan dizi ve program reytingleri açıklandı. Reyting sıralaması reyting yarışını gözler önüne serdi. Cuma gününün Total, AB ve ABC sıralaması ile reyting sonuçları Cumartesi günü açıklanmıştır.

16 Aralık Cuma günü reyting savaşı sonuçları merak konusu oldu. Üç farklı sistem sonucu belirlenen reytingler Cuma gününün dizi ve programlarını dikkate alarak sonuçlandı. Peki 16 Aralık 2022 Cuma gününün en çok izlenen yapımları hangileri? İşte reyting sonuçları…

Total, AB ve ABC reyting sonuçları

16 Aralık 2022 tarihinde yayınlanan dizi ve programların sıralaması açıklandı. Total listesinin 1.sırasını Yalı Çapkını alırken ikinci sırayı da Yalı Çapkını’nın hemen sonrasında yayınlanan Yalı Çapkını özet aldı. Üçüncü sırada ise Esra Erol’da programı yer aldı .

AB listesinin birincisi Yalı Çapkını olurken, ikinci sırada Yalı Çapkını özet ve üçüncü sırada Kızılcık Şerbeti olduğu görüldü.

20+ABC1 listesi dikkate aldığında ise birinci sırada Yalı Çapkını yerini kaptırmaz iken, ikinci sırada Yalı Çapkını özet ve üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber olduğu görüldü. Sıralamanın ilk 10’u ise listenin devamında yer alıyor…

Total, AB ve ABC reyting sonuçları

Total, AB ve ABC listelerinin ilk 10 reyting sonuçları

Total listesinin ilk 10 programı arasında listenin ilk üçü Star TV Yalı Çapkını, Star TV Yalı Çapkını özet ve ATV Esra Erol’da yer almaktadır. Ardından FOX Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert, ATV Ana Haber, SHOWTV Kızılcık Şerbeti, KANAL D Ana Haber, SHOWTV Ana Haber ve ATV Yalnız Kurt şeklinde sıralandı.

AB listesinin ilk 10 programı sırasıyla STAR TV Yalı Çapkını, STAR TV Yalı Çapkını özet, SHOWTV Kızılcık Şerbeti, FOX Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert, SHOWTV Kızılcık Şerbeti özet, ATV Esra Erol’da, ATV Ana Haber, TV8 Masterchef Türkiye ve KANAL D Ana Haber yer alıyor.

Son liste olan ABC listesinin 16 Aralık tarihli ilk 10 programı ise STAR TV Yalı Çapkını, STAR TV Yalı Çapkını özet, FOX Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, SHOWTV Kızılcık Şerbeti, ATV Esra Erol’da, ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert, ATV Ana Haber, SHOWTV Kızılcık Şerbeti özet, TV8 Masterchef Türkiye ve SHOWTV Ana Haber yer almaktadır.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış