30 Kasım 2021 11:09 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:58

Gaziantep'te Vicdansız Baba 3 Aylık Bebeğini Böyle Dövdü!

Gaziantep'te Vicdansız Baba 3 Aylık Bebeğini Böyle Dövdü!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Vicdansız bir baba henüz 3 aylık bebeğini dövdü. Anne kameraya böyle aldı

Bugün sosyal medyada paylaşılan bir görüntü izleyenleri şok etti. Bir baba, henüz daha dünyaya 3 ay önce gelen bebeğini darp etti.

Gaziantep'e bağlı Şahinbey ilçesinde yaşayan bir ailede şiddet hem de bebeğe şiddet bugün sosyal medyaya düştü. Gaziantep'te yayın yapan Gaziantep Gündem isimli sosyal medya hesabının ihbar hattına gelen videoda izleyenler dehşeti yaşadı.

Anne Videoya Aldı

Anne belli ki daha önceden de olan bu olayı görüntüye almak istiyordu. Cep telefonunun video kaydını açıp, odadan çıktıktan sonra olan oldu. Baba ağlayan bebeği susturamadığı için sinirlenip bebeğe vurmaya başladı. Defalarca kez yaptı, yetmedi kucağına alıp devam etti. Vicdansız baba annenin odaya gelmesine yakın durdu.

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan veya kolluk kuvvetleri tarafından henüz bir açıklama yok. 

Hassas Görüntü (+18) Lütfen Hassas Olanlar İzlemesin

WhatsApp ihbar hattımıza gelen habere göre olay #Gaziantep #Şahinbey ilçesinde gerçekleşiyor.
Gizli çekime alınan işkenceci baba 3 aylık bebeğini öldüresiye dövüyor. Yetkililere ulaşması adına etiket ve RT yoluyla ulastiralim lütfen. @gantepvaliligi @gazianteppolis pic.twitter.com/J3KW0IUT5Y

— Gaziantep Gündem (@antepgundemii) November 30, 2021

Gaziantep Valiliği'nden Açıklama Geldi

Bazı sosyal medya mecralarında İlimizde çekildiği anlaşılan bir babanın bebeğini darp ettiğine dair görüntüler yer almaktadır. 29.11.2021 tarihinde emniyet güçlerimize bildirilen bir bebeğin darp neticesinde yaralandığı olayla ilgili alınan ifadelerde Y.G. isimli şahsın C. G. isimli bebeğini darp ettiğine dair kamera kayıtları bulunduğu anlaşılmıştır. Hastaneye getirilen bebek C.G.’nin doktor raporunda kafasında travmaya bağlı yaralanma olduğu bildirilmiş, hastanede tedavisine başlanmıştır. Olayın şüphelisi Y. G. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve adli süreç başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Etiketler

Asayiş  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış