22 Ekim 2021 09:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:58

İbrahim Tatlıses'den 43 Yaş Küçük Sevgilisine Servet Değerinde Hediye! Duyanların Dudağı Uçukladı!

İbrahim Tatlıses'den 43 Yaş Küçük Sevgilisine Servet Değerinde Hediye! Duyanların Dudağı Uçukladı!

Türkücü İbrahim Tatlısesin Gülçin Karakaya ile ak yaşadığı iddiaları dolaşırken Tatlıses'ten bir bomba geldi! Adeta Sosyal Medya Yıkıldı! Sevgilisi ile el ele poz paylaşan İbrahim Tatlıses resmen düşman çatlatıyor.

İmparator lakabı ile bildiğimiz türkücü İbrahim Tatlıses Yeşilçam dizi ve filmlerinde de yer alarak kendini herkese tanıttı. Her zaman oyunculuğundan çok sesi ile ön planda olan Tatlıses şarkıları ile herkesi duygusal anlar yaşatmayı başarıyor. 2011 yılında talihsiz bir olay yaşayan başarılı sanatçı sunuculuğunu yaptığı İbo Show program sonrası bir silahın hedefi olarak başından yara almıştı. Hayati tehlike atlatan ve 6 saat boyunca ameliyatta yaşam mücadelesi veren Tatlıses resmen ölümün eşiğinden dönmüştü. Bu vurulma olayından zanlı yakalanarak tutuklanmıştı. Uzun süre ekran hayatına veda eden Tatlıses medyadan da uzak kalmış yaşamının gizliliğini koruyarak sosyal mecralarda veya basında ön plana çıkmak istememişti. 

İbo Show İle Geri Döndü!

Uzun bir süre sonra ekranlara  İbo Show programı ile dönen sanatçı, sevenlerini çok mutlu etti. 1. Sezonu bitiren İbo Show birçok sanatçıyı misafir etti. 2. sezon ne zaman ekranlarda olacağı ile ilgili bir haber olmasa da, İbrahim Tatlıses'in tekrar ekranlara döndüğünü bilmek, izleyicilere İmparator geri döndü mesajını veriyor. Son dönemlerde programından çok aşk hayatı ile ilgi çeken İbrahim Tatlıses yaşadığı aşk ile tekrar magazin gündemine gelmeyi başardı. İşte Tatlıses'in yeni baharını yaşadığı sevgili Gülçin Karakaya!

Gülçin Karakaya İle Aşk İddiası!

25 yaşında İzmir güzeli olan Gülçin Karakaya ile İbrahim Tatlıses'in aşk dedikoduları yayılmaya başlamışken ardından evlilik haberleri gelince Tatlıses bu sorulara "Resmi nikah kıymadık, gönül nikahıyla birbirimize bağlıyız." diyerek yanıt vermişti. Şimdi de sosyal medya üzerinden bir fotoğraf paylaşan İbrahim Tatlıses, sevgili Gülçin Karakaya ile aşk tazeledi. Fotoğraflarına romantik bir not düşen tatlı ses " Deniz kenarında bazı evler vardır ya lebi derya. Bizimki de lebi orman  sözleri ile dikkatleri çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya'ya servet değerinde bir arazi satın aldığını ve araziye bakmaya gittikleri konusunda iddialarda bulundu. El ele poz veren ünlü çift güzel havanın keyfini çıkarırken, duyulan iddialara henüz bir yanıt vermedi. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış