26 Ekim 2021 16:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:10

Şok Market 27 Ekim Ürün Kataloğu! Aradığınız Ürünlerde Dev İndirim! Bir Daha Bu Fırsat Gelmez

Şok Market 27 Ekim Ürün Kataloğu! Aradığınız Ürünlerde Dev İndirim! Bir Daha Bu Fırsat Gelmez

27 Ekim tarihinde şok markete gelecek olan ürünler genel olarak züccaciye ürünleri gelecektir. Bunun yanı sıra mutfak ürünleri de şok market kataloğunda ön plandadır. Genel olarak şok market bu hafta ürün olarak ev tekstili ürünleri de getirecektir.

27 Ekim tarihinde şok markete gelecek olan ürünler genel olarak züccaciye ürünleri gelecektir. Bunun yanı sıra mutfak ürünleri de şok market kataloğunda ön plandadır. Genel olarak şok market bu hafta ürün olarak ev tekstili ürünleri de getirecektir. Ayrıca giyim ürünleri ve temel tüketim ürünlerinde de belirli indirimler yapılmıştır. Bununla birlikte yeni haftada gelen ürünler indirimli olarak gelir. Bu fırsatları kaçırmamanız gerekir. Genellikle şok markete gelen ürünler oldukça kaliteli ürünler olarak da bilinir.

Şok Market 27 Ekim Katalog Ürünleri Nelerdir?

Şok market 27 Ekim de birçok ürünü indirimli olarak getiriyor. Markete gelecek olan ürünler içerisinde masa örtüsü bulunur. Masa örtüsü oldukça uygun fiyatlı geliyor. Genel olarak evinize lazım olan tüm ürünler 27 Ekim’de şok marketlere gelecektir. Koltuk örtüsü de şok markete gelecek ürünlerdendir. Bununla beraber dolgulu yastık da şok markete gelen ürünler arasında yer alır. Kadın tam fermuarlı üst polar ürünü de şok markete 27 Ekim tarihinde gelecektir.

 Bununla beraber 27 Ekim tarihinde şok marketlere yiyecek ürünlerinde de indirimler bulunur. Tarladan sofraya Lio xs 500 Gr salamura zeytin gelecektir. Bununla beraber kupa hediyeli Nescafe classic de gelecektir. Aynı zamanda Kinder pingui ürünü de 4 adet olarak indirimli gelecektir. Bununla beraber Nivea çanta hediyeli set ve sleepy 90 li zeytinyağı içerikli ıslak havlu da gelecektir.

Şok Market Ürünleri Fiyatları Nelerdir?

Şok markete gelecek olan ürünlerin fiyatları da merak edilir. Genel olarak 27 Ekim tarihinde şok marketlere masa örtüsü gelecektir. Masa örtüsü fiyatı 14.95 TL olarak belirlenmiştir. Koltuk örtüsü fiyatı ise 34.95 TL olarak belirlenmiştir. Aynı zamanda dolgulu yastık ürünü fiyatı da merak edilir. Bu ürünün fiyatı 39.95 TL olarak belirlenmiştir.

Fermuarlı üst polar fiyatları ise 59.90 TL olarak belirlenmiştir. Salamura siyah zeytin 500 Gr fiyatı ise 9.95 TL olarak belirlenmiştir. Kupa hediyeli 200 Gr Nescafe Classic ürünü 28.90 TL olarak belirlenmiştir. Aynı zamanda şok markete gelecek olan Nivea çanta hediyeli set 35 TL olarak belirlenmiştir. Sleepy 90 li zeytinyağı içerikli ıslak havlu fiyatı ise 6.45 TL olarak belirlenmiştir.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış