29 Ekim 2021 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:09

Star Tv' den Bomba Bir Dizi Geliyor! Erkan Petakkaya Yeni Rolü Çok Yakışmış! Bu Dizi Çok Olay Çıkaracak! Çünkü Partneri Bir Başka Güzel

Star Tv' den Bomba Bir Dizi Geliyor! Erkan Petakkaya Yeni Rolü Çok Yakışmış! Bu Dizi Çok Olay Çıkaracak! Çünkü Partneri Bir Başka Güzel

Peş peşe gelen star tv dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Yeni dizinin ismi ise dikkat çekmeyi başarıyor. Sana Söz isimli yeni dizi şu anda hazırlık aşamasında. Ancak dizi ile ilgili yeni fragmanlar sosyal medya platformları üzerinden takip ediliyor.

Ünlü televizyon kanalları arasında yer alan Star tv yeni ve bomba bir proje üzerinde çalışmalar yapıyor. Dört gözle beklenen Star TV dizisi çok yakın bir zamanda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yeni proje bir hayli iddialı olarak geliyor. Dört gözle beklenen dizi ile ilgili gelişmeleri yazımız içeriğinde inceleyebilirsiniz. Yeni dizide oldukça ünlü isimlerin yer alacağı konuşuluyor. Star tv ekranlarında yeni dizi ve projeler ard arda gelmeye devam ediyor. Ortaya atılan yeni bir iddiaya göre ise izleyiciler tarafından merak ve heyecan içerisinde beklenen yeni dizi çok yakında ekranlarda olacak. Ünlü isimlerin yer alacağı dizi tam anlamıyla bomba etkisi yaratacak.

Sana Söz Dizisi Star Tv' de Başlıyor

Peş peşe gelen star tv dizilerine bir yenisi daha ekleniyor. Yeni dizinin ismi ise dikkat çekmeyi başarıyor. Sana Söz isimli yeni dizi şu anda hazırlık aşamasında. Ancak dizi ile ilgili yeni fragmanlar sosyal medya platformları üzerinden takip ediliyor. Yeni dizi Sana Söz yakın bir zamanda star tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yeni dizinin bir hayli ses getireceği iddia ediliyor. Güçlü isimlerin rol alacağı dizi dört gözle bekleniyor.

Sana Söz Dizisi İddialı Geliyor

Polisiye olayların ele alınacağı Sana Söz dizisi şimdiden gündemde yer almayı başardı. Elif ile Ömer bir cinayet üzerinde derin araştırma yaparlar. Olaylar bu şekilde devam eder. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın başrollerde yer alacağı Sana Söz dizisi ile ilgili büyük başarılar bekleniyor. Seyircilerin merak ve dört gözle bekledikleri Sana Söz dizisi yakın bir zamanda izleyici ile buluşacak. Star tv ekranlarında yayınlanacak olan Sana Söz dizisi heyecan ve macera dolu polisiye olayları ele alacak. 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış