1 Kasım 2021 11:52 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

Oktay Kaynarca Edho'dan Ayrıldı! Instagram'dan Paylaştı Takipçileri Gözyaşlarına Boğuldu

Oktay Kaynarca Edho'dan Ayrıldı! Instagram'dan Paylaştı Takipçileri Gözyaşlarına Boğuldu

Oktay Kaynarca sosyal medyadan dizi ile ilgili açıklama yaptı. Dizinin son durumu hakkında bilgi verdi ve sevenlerine teşekkür etti.

ATV ekranlarında yayınlanan ve uzun soluklu sevilen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin, son bölümü izleyiciler tarafından merakla beklenirken, yayınlanmaması dizinin hayranlarını üzdü. Fenomen olan dizinin sevilen başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, dizinin fanlarını üzecek olan bir açıklama yaparak, dizinin sona erdiği bilgisini paylaştı. Sevilen Oyuncu Oktay Kaynarca, Instagram üzerinden bir açıklama yaptı ve şu ifadelere yer verdi.

İşte Oktay Kaynarca' nın Yaptığı Paylaşım!

Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bittiğini şu sözlerle açıkladı. “ Dünyayı at sırtında fethetmek kolay bir iştir. Asıl zor olan, o attan indiğin zaman fethettiğin şeyi yönetmektir” yazarak, Cengizhan’ ın söylediği bu sözü paylaştı. Daha sonra sözlerine “ Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinin sevgili çok değerli izleyicilerine teşekkür etti. “ ilk yayına başladığımız zamandan beri hiç bir zaman azalmayan sevgi, ilgi ve bizi bir yakınınız olarak gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Bizi sahiplenmenize, kalbinize kazımanıza, dizinin devamlılığı için gösterdiğiniz ilgiye sonsuz teşekkürler.

7 yıl boyunca beraber çalışıp, birçok rekora imza attığımız, her türlü duyguyu beraber yaşadığımız EDHO ekibine, büyükten küçüğe emeği geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle son zamanlarda yaşanan sıkıntılar karşısında ki dik duruşunuz, sabrınız, işinize gösterdiğiniz üstün saygı için sizi yüreğinizden öperim. Ayrıca iş disiplininiz ve herşey için elinize yüreğinize sağlık. Bazen sözün bittiği zamanlar olur, yol bitse de yolculuklar bitse de her son yeni bir başlangıçtır. Hepiniz Hoşçakalın” diyerek sözlerini bitirdi.  Bu sözler karşısında diziyi yıllardır ilgiyle takip eden ve seven izleyiciler büyük bir üzüntüye boğuldu. Oktay Kaynarca' ya binlerce yorum yapıldı.

Dizi başka kanal ile de anlaşamıyor. Çünkü yapımcı ve kanal arasında yapılan anlaşmaya göre başka bir kanalda yayınlanması mümkün görülmüyor. İlerleyen günlerde bu sorun çözülüp başka kanal da başlar mı? Şimdiden merak konusu.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış