13 Kasım 2021 22:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:59

Bim 16 Kasım Aktüel Ürün Listesi! İndirim Başladı! Bu Ürünlerde Fiyatlar Yarı Yarıya

Bim 16 Kasım Aktüel Ürün Listesi! İndirim Başladı! Bu Ürünlerde Fiyatlar Yarı Yarıya

Bim 16 Kasım Salı günü özel indirimler ile geliyor. Bu indirimlerden sizlerde yararlanabilirsiniz. İşte tam liste...

Piyasa da son zamanlarda her şeyde fiyat artışları meydana geldi. Bu artışlar yüzünden insanlar her istediğini her zaman alamıyor. Özellikle asgari ücret ile geçinen insanlar çok zorlanmaktadır. Bim ise sizin imdadınıza yetişiyor. Yapmanız gereken sadece 16 Kasım Salı günü Bim mağazalarını ziyaret ederek alışveriş yapmak olacaktır.

Peki yeni katalogda sizleri neler bekliyor dersiniz? Broşür 2 sayfa olarak yayımlanmış olup sizlerin öncelikle ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurulmuştur. Evlerimizin olmazsa olmazı deterjanlar, bilindiği üzere her ay eve gıda ile alınması gereken ürünler listesindedir. Özellikle pandemi döneminde deterjanlara alım çok fazla olmuştur. Piyasa da bunu göz önüne alarak fiyatları arttırmıştır. Ama Bim aile bütçesini yine düşünerek piyasaya göre toptan fiyatına satışa sunmaktadır.

Çocuklarınıza ve Kahvelerinize Eşlik Edecek Rengarenk Draje Gofret Ve Çikolatalar 


Bu salı sizi birbirinden güzel yiyecek ve deterjanlar beklemektedir. Sabırsızlıkla beklediğiniz bu yiyecekler neler olabilir? Birbirinden güzel rengarenk gofretler, kahve sevenlere filtre kahve, kahve yanına kurutulmuş çilekli draje, tahinli krema, sürülebilir krema, karamelize bisküvi kreması, bitter çikolata, Hindistan cevizi kaplamalı bütün bademli dolgulu gofret, karamelize bisküvi kreması vb. Piyasada göremeyeceğiz kadar birbirinden çeşitli kahve yanına, çocuklarınıza çikolata, gofret, draje hepsi sizleri beklemekte. 

Deterjanları Gören Şok Oluyor! 


Deterjan bir evin olmazsa olmazıdır. Mecburi ev ihtiyaçlarına girdiği için her ay düzenli olarak alınır. Hangi çeşit deterjan ürünlerinde indirim var? Peros toz çamaşır deterjanı 12 kg, konsantre yumuşatıcı, bulaşık makinesi tableti, Arap sabunu, çamaşır sodası, çamaşır makinesi temizleyicisi, bulaşık makinesi temizleyicisi, kâğıt havlu, ultra çamaşır suyu, kil maskesi, hijyenik ped, ıslak havlu, yüz ağda bandı, kir çökücü bez, pas ve kireç sökücü vb. Birçok deterjan ürünlerinde kaçırılmayacak fiyatlar sizde sepetinizi salı günü doldurun. 

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış