13 Kasım 2021 12:05 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:00

Belediye Başkanından Skandal Sözler! Şehit Yakını ve Belediye Çalışanını Makamdan Kovdu! AK Parti'den Açıklama Geldi!

Belediye Başkanından Skandal Sözler! Şehit Yakını ve Belediye Çalışanını Makamdan Kovdu! AK Parti'den Açıklama Geldi!

Ordu Gürgentepe'de meydana gelen olayda Belediye Başkanı Yaşar Şahin'in skandal konuşması ortaya çıktı. Şehit yakını ve belediye işçisi olarak bilinen Sevinç Karaca ile arasında geçen diyalogda söylenen sözler disiplin soruşturmasına yol açtı. Yaşanan olay hakkında açıklamada bulunan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki "Cezası neyse veririz" ifadelerine yer verdi.

2019 yılında yaşanan olay geçtiğimiz gün ortaya çıkmasıyla birlikte ortalık karıştı. AK Partili Ordu Gürgentepe İlçe Belediye Başkanı Yaşar Şahin'in şehit yengesi olan ve belediyede temizlik işçisi olarak geçimini sağlayan Sevinç Karaca ile aralarında geçen diyalog tartışmaya dönüyor. Sendika tartışması sırasında ise Sevinç Karaca'nın "Yalan konuşuyorsunuz" ifadelerini kullandığı görülüyor. Sonrasında ise Yaşar Şahin, "Terbiyesizlik etme. Bana yalancı diyecek alçak burada bulunmadı. Çık dışarı, çık" ifadelerini kullandığı görülüyor.

Mehmet Özhaseki'den Açıklama Geldi!

Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada belediye başkanının küfür etmediğini ifade ederek, sergilemiş olduğu davranıştan dolayı disiplin işlemlerinin başlatıldığını ifade etti. Mehmet Özhaseki, "Cezası neyse veririz" sözlerine yer verdi.

Lütfü Türkkan Olayı İle Karşılaştırdı!

Açıklamasına devam eden Mehmet Özhaseki ise Lütfü Türkkan olayı ile karşılaştırmasını isteyerek şu sözleri söyledi; "Orada küfür yok. İkisi birbiriyle ölçülmez, asla birbirine emsal teşkil edecek olay değil. Birinde direkt şehide sinkaf etme var. Kendilerine bahane bulmasınlar. Bu, milletvekilinin ahlaksızlığını, küfürünü hafifletmez. Yani o milletvekilini kurtarmaz bu iş"

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış