29 Kasım 2021 13:49 Güncelleme : 6 Şubat 2022 12:07

Alperen Duymaz'ın Yeni Dizisi Ortalığı Kasıp Kavuracak! Dizinin Kadrosunda Bakın Kimler Var Kimler!

Alperen Duymaz'ın Yeni Dizisi Ortalığı Kasıp Kavuracak! Dizinin Kadrosunda Bakın Kimler Var Kimler!

Daha önce Son Yaz dizisinde yer alan yakışıklı oyuncu Alperen Duymaz yeni bir proje için hazırlıklara başladı. Erkek Severse isimli yeni bir projeye katılan oyuncu büyük ses getirecek. Dizinin oyuncuları ve Alperen Duymaz'ın rolü herkes tarafından merak konusu oldu.

FOX TV kanalında uzun süre yayınlanan Son Yaz dizisi oldukça beğeni toplamıştı. Fakat yaz dizisi olması nedeniyle çok uzun sürmedi ve TV ekranlarına 2. sezonda veda etti. Son Yaz dizisinin finali ile beraber, oyuncu Alperen Duymaz'ın başka bir projede yer alıp almayacağı ise merak konusu oldu. Şimdi yeni bir dizi müjdesi veren oyuncu, sevenlerini heyecanlandırdı. Erkek Severse dizisinde oyuncu kadrosunda yer alan ünlü isimler dikkatleri üzerine çekerken, en çok konuşulan isimler ise, dizinin başrolleri olan Hafsanur Sancaktutan, Birce Akalay ve Ali Atay oldu. Ali Atalay eski dizisinin bitişin ardından arayı fazla arayı açmayarak yeni dizi Erkek Severse için gelen teklifi hemen kabul etti. Peki dizi ne zaman ve nerede yayınlanacak sorusuna ise cevaplar gecikmedi.

Erkek Severse Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Yakında izleyici ile buluşması beklenen dizi dijital bir film, dizi izleme platformu olan beIN CONNECT'de başlayacak. Uzun zamandır böyle bir internet dizisi projesinde olmak isteyen Alperen Duymaz bu teklifi en çok bu nedenle kabul ettiğini de dile getirdi. Adeta yıldızlar geçidi olan dizi Erkek Severse birçok ünlü ismi de kadrosunda barındırıyor. En çok beklenen isimlerden biri olan Büşra Develi de bu kadro içerisinde yer alıyor. 

Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Heyecanla beklenen dizi Erkek Severse başrolünde Alperen Duymaz yer alırken, dizi partneri  ise Büşra Develi'nin olması bekleniyor. Ayrıca sevilen ünlü kişilerden  Yasemin Allen ve Aslı Sümen dizide rol alacak oyucular arasında bulunuyor. Tolga Güleç, Yağız Can Konyalı ve Görkem Sevindik gibi isimler ise dahil olacak erkek oyuncu isimler arasında yer almakta. Yakında dijital platformda yayına başlayacak olan dizinin 13 bölüm olması beklenirken diğer sezon bölüm sayısı ise henüz netlik kazanmamıştır. Ayrıca Hafsanur Sancaktutan daha önce Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz ile beraber rol arkadaşlığı yapmışlardı. Şimdi tekrar aynı sette olacak olan ikili ekranları kasıp kavurmak için hazırlıklara başladı. Dizinin kesin yayın tarihi henüz belli olmasa da önümüzdeki zamanlarda açıklanması beklenmekte. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış