29 Kasım 2021 16:10 Güncelleme : 6 Şubat 2022 11:58

Aziz Dizisine Büyük Şok! Kimse Böylesini Beklemiyordu! Tüm Ümitler Bir Anda Sönüp Gitti

Aziz Dizisine Büyük Şok! Kimse Böylesini Beklemiyordu! Tüm Ümitler Bir Anda Sönüp Gitti

Aziz dizisinde umutlar yıkılmaya başladı. Çünkü izlenme oranını giderek kaybettiriyor. Bunun nedeni ise senaryo. Peki şimdi ne olacak?

Cuma akşamları birden fazla diziler yayınlanıyor. Ama bunlar Arasından en iyi performansı sergileyen dizi Aziz dizisi olmuştur, dizi 4 bölümü ile ekrandaki yerini korumuş ve yayınlanmıştır. Dizi geçen hafta ABC1 ve AB Grupların da önemli bir başarı elde ederek birincilik almıştır ve izleyicilere çok güzel bir şekilde seyir zevki sağlamıştır.  Fakat ünlü dizi bu hafta her iki kategoride de birinci olamamış ancak ikinciliği sağlaya bilmiştir.

Aziz dizinin sağladığı eksi performans ile Haftaya da reyting rekorlarında Ne gibi bir düşüklük veya artık sağlayacağı şimdiden takip ediliyor ve heyecan ile yeni sonuçlar beklenir. Dizinin ise tüm kişiler kategorisi arasında Maalesef ki 3 sırada bu hafta yer aldığı gözüküyor. Ama şöyle de bir durum var ki dizinin bu düşüşü yaşamasına rağmen hala çok büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu haftaya da birincilik elde edebileceği düşünülüyor.

Aziz Dizisinin Muhteşem Performansı Herkesi Büyüledi


Dizinin proje tasarımını Necati Şahin üstlenmiştir, yönetmen koltuğunda oturan ünlü isim ise Recai Kara gözdür. Konusu ile izleyicileri büyüleyen dizinin senaristi ise Eda Tezcan olmuştur. Bu ünlü dizinin barındırdığı herkes tarafından sevilen ve merakla izlenen oyuncular bulunması ise dizinin kalitesini ve izlenme oranını oldukça arttırıyor.

Dizinin başrol oyunculuğunu yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım yürütüyor. Bunun dışında yine izleyicilerin severek izlediği oyunculardan Damla Sönmez ve Simay Barlas bulunuyor. Dizide bu kadar çok sevilen oyuncu olması da dizinin izlenme oranını arttırıyor. Oyuncular dışında dizinin senaryosu da izlenmeyi etkileyen faktörler arasında yer alıyor.

Barındırdığı bu ünlü ve yetenekli oyuncular ile beraber Aziz dizisi her geçen gün daha da çok iyi performans sergileyerek, büyük bir hayran kitlesi oluşturuyor. İzleyicilere estetik bir seyir zevki veriyor daha dört bölüm yayınlanmasına rağmen adından birçok platformda bahsettirmiş ve birçok yapımcının ilgisini çekmiştir ve ilgi odağı haline gelmiştir. İçinde barındırdığı ünlü oyuncuların canlandırdıkları düşman karakterler aksine kamera arkasında dostça görüntüleri de yayınlanmıştır ve izleyicilerin hız ile ilgisini çekmiştir

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış