5 Aralık 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:27

Burcu Özberk'in Herkesten Sakladığı Eski Mesleği Ortaya Çıktı! Meğer Yıllarca Gizlemiş! Nereden Nereye Be Burcu!

Burcu Özberk'in Herkesten Sakladığı Eski Mesleği Ortaya Çıktı! Meğer Yıllarca Gizlemiş! Nereden Nereye Be Burcu!

Aşk Mantık İntikam dizisinin güzel ismi Burcu Özberk'in eski mesleği ortaya çıktı. Okuduğunuzda nereden nereye diyeceksiniz. İşte sevilen oyuncu Burcu Özberk'in herkesi çok şaşırtan eski mesleği!

En son FOX kanalında yayın yapan Aşk Mantık İntikam dizisinde başrolde yer alan Burcu Özberk oyunculuğu ve güzelliği ile herkesi büyülüyor. Sürekli magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu özellikle giyim tarzıyla çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Hande Erçel ile Güneşin Kızları dizisinde görmüş olduğumuz Burcu Özberk, herkesi etkilemişti. Bu diziyle yıldızı parlayan güzel isim daha sonra dizi ve film kapılarını ardına kadar aralamıştı.  Güneşin Kızları dizisinden sonra da Aslan Ailem'de rol almış fakat dizinin reytingleri düşük bulunmuştu. Afili Aşk ile tekrar aranan yüzler haline gelen Burcu Özberk en son rol aldığı diziyle gönüllere tahtını kurdu. 

Sosyal Medyayı Sallıyor!

Sosyal medya adresi İnstagram'ı oldukça aktif şekilde kullanan Burcu Özberk, düzenli olarak takipçilerine fotoğraflar ve videolar yayınlıyor. Özellikle Aşk Mantık İntikam setindeki görüntülerini paylaşan oyuncu, binlerce beğeni alıyor. Aşk yaşamı ile fazla konuşulmayan ve bu konuda kapalı bir kutu olan Burcu Özberk en son yaptığı bir açıklamayla aşk hakkında neler düşündüğünü söylemişti. Aşkın hastalık gibi olduğunu ve kendisini başka birine dönüştürdüğünü söyleyerek aşka sıcak bakmadığını dile getirmişti.

Evlilik Yorumu!

Evlenmeyi hiç düşünmediğini fakat çocuk istediğini de söyleyerek babasız bir çocuk dünyaya getirebilirim sözleriyle olay yaratmıştı. Yumurtalıklarını dondurmayı düşünen Burcu Özberk bu konuda tepki almıştı. 31 yaşında olan oyuncu eğer evlenmezse bu şekilde çocuk sahibi olma düşüncesi sevenleri tarafından pek hoş karşılanmadı. Şuan kariyeri ile meşgul olan Özberk işinde en iyi yerlere varmayı hedeflemektedir. Mesleğinde profesyonel olan oyuncunun, daha önce ne iş yaptığı ise merak konusu olurken herşey ortaya çıktı. 

Sokak Sanatçısıymış!

Burcu Özberk'in daha önce sokak sanatçısı olduğu haberleri herkesi şaşırttı. Konservatuar okuyan oyuncu Burcu Özberk sokaklarda gitar çalıp söyleyerek çalışıyordu. Kendisi kadar sesi de bir o kadar güzel olan Özberk'e sevenleri bir kez daha hayran kaldı. Daha önce O Ses Türkiye yarışmasında da şarkı söyleyerek başarılı performansı ile seyirciden büyük beğeni toplamıştı. İşte güzel oyuncunun o halleri! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış