6 Aralık 2021 10:45 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:26

Mehmet Şefin Defteri Dürüldü! Akrabası Dilara'yı Kayıran Şef Hakkında Karar Kesinleşti! İşte O Torpil İddiası!

Mehmet Şefin Defteri Dürüldü! Akrabası Dilara'yı Kayıran Şef Hakkında Karar Kesinleşti! İşte O Torpil İddiası!

TV8 kanalının en çok takip edilen yarışmalarından MasterChef bu hafta yaşanan bazı olaylar nedeniyle torpil iddiası ile sarsıldı. İzleyicilerden oldukça tepki alan Mehmet Şef zor anlar yaşadı. İddiaların neden ortaya çıktığı ve şefin torpil yaptığı düşünülen ismin kim olduğu işte haberimizde!

TV8 kanalında başlayan yemek yarışması MasterChef heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri etkilemeyi başaran nadir yarışma programlarındandır. Jüriler arasında Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın bulunduğu yarışma, her hafta pazar günleri eleme yaparak kalan yarışmacılarla programa devam etmektedir. Yarışma programın yapımcısı ise başarılı sunucu ve Acun medyanın sahibi, Acun Ilıcalı'dır. Geçtiğimiz günlerde sevilen yarışama MasterChef hakkında bazı söylentiler ortaya atıldı. Bu durum izleyiciler arasında resmen büyük bir kaosa neden oldu. Jüriler arasında olan Mehmet Yalçınkaya'nın bir yarışmacıya akrabası olması nedeniyle sürekli torpil geçtiği iddia edildi.

Yapımcılar Duydu! 

Torpil yapılan yarışmacının Dilara Başaran olduğu söylenmekteydi. Mehmet Şef'in akrabası olduğu bilinen isim Dilara Başaran, yarışmada son isimler arasına katılan şeflerden biridir. Geçtiğimiz günlerde Mehmet Şef'in Dilara Başaran'a karabiber dokunuşuna hayran kaldık diyerek  Dilaray'ı yaşanacak olumsuz durumlardan kurtarmak istediği konuşuldu. Ayrıca diğer bir iddia ise yarışmacı Dilara Başaran'ın eleme potasına girmemesi için dokunulmazlık ödülünü kazanmasına yardımcı olunmasıydı. Bu yaşananlar üzerine tepki gösteren izleyiciler, sosyal medya üzerinden Mehmet Yalçınkaya ve Dilara Başaran'a negatif yönde eleştiriler yapmaya başladılar. Bu olay MasterChef yapımcılarının dahi kulağına gittiği öğrenildi. 

Demet Akalın Tepki Göstermişti

MasterChef yarışmasını takip eden kişilerden biri ünlü şarkıcı Demet Akalın'dır. Sıkı bir MasterChef hayranı olan popçu Akalın, geçtiğimiz günlerde Dilara Başaran ile ilgili söylediği sözlerle gündeme düşmüştü. Yarışmada sert edalarıyla bilinen aşçı Dilara, Akalın'ın git Dilara git!' sözlerine maruz kaldı. Sosyal medyayı ikiye ayıran bu paylaşım nedeniyle Dilara ve Mehmet Şef'in arasındaki torpil iddiaları gerilimi iyice büyüdü. Bu durum izleyicinin yarışmacı Başaran'a karşı resmen gardını almalarına neden oldu. Olay bu kadar büyümesine rağmen şeflerden Mehmet Yalçıkaya'nın bu konuda bir açıklamada bulunmaması dikkatleri çekti. 

Acun Medya Tepkisi

Bazı bilgilere göre torpil iddiaları Acun Medya'yı oldukça kızdırdı. Mehmet Yalçınkaya'nın ise bu konuda sessizliğini koruması bu kızgınlığı daha da artırdı. Mehmet Şef'in önümüzdeki sezonlarda yarışma programına devam etmesi beklenmemektedir. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış