8 Aralık 2021 12:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:26

MasterChef Resmen İzdivaç Programına Döndü! Aşık Olan Olana! Şimdi De Safanur`un Aşkı Ortaya Çıktı!

MasterChef Resmen İzdivaç Programına Döndü! Aşık Olan Olana! Şimdi De Safanur`un Aşkı Ortaya Çıktı!

Televizyonun sevilen yemek programında aşk dedikoduları dur durak bilmiyor. Bu kez de Safanur için aşk iddiaları ortaya atıldı. Safanur aşkını yemek yarışmasında mı buldu?

En çok seyredilen televizyon programları arsında yer alan MasterChef`te dedikodular dur durak bilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Dilara ve Sergen arasında yaşanan yakınlık nedeniyle aşk iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi de yarışmadan en son elenen yarışması Safanur Bol hakkında aşk söylentileri ortaya atıldı. Başarılı yarışmacının geçtiğimiz sezonda yarışan başka bir başarılı yarışmacı ile ilişkisi olduğu söyleniyor. Bu yarışmacının kim olduğu ise insanlar tarafından merak konusu oldu. Eğer bu iddia gerçekse yer yerinden oynayacak.

MasterChef Yarışmacısı Safanur Bol Kimdir?


MasterChef yarışmacısı Safanur Bol 1998 yılında Bursa`da dünyaya gelmiştir. Üniversite dönemine kadar burada yaşayan Safanur, daha sonra üniversite eğitimi için İzmir`e gitmiştir. İzmir`de, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümünden başarılı ile mezun olmuştur. Şu anda ise Ege Üniversite`nde yüksek lisans yapmaktadır. Safanur Bol, MasterChef programına katılmadan önce de yurt dışında pek çok restoranda çalışmıştır. Son olarak bu ismin yolu ünlü yemek programı olan MasterChef ile kesişmişti. Son 10 yarışmacı arasına kalmayı başaran Safanur Bol, başlarda düşük performanslar göstererek şeflerin eleştirilerine maruz kalsa da daha sonraki haftalarda yükselen başarı grafiği ile beğenileri almayı başardı. Yarışmadan son elenen isim Safanur`un yine yemek sektöründe çalışması bekleniyor.

MasterChef Safanur Aşkını Yarışmada Mı Buldu?


Herkesin seyrettiği MasterChef programı gündem olmaya devam ediyor. Hem lezzet hem de bir eğlence programı olan MastefChef yarışmasında aşk dedikoduları da dönüyor. Bu dedikoduların hedefindeki son isim ise Safanur oldu. Mor saçları ile hafızalara kazınan yarışmacının, geçen sezon yarışan Emir Elidemir ile aşk yaşadığı iddia edildi. Emir`in geçen sene de Ayyüce Kamit isimli yarışmacı ile birlikte olduğu haberleri ortaya atılmıştı. Bu haberler üzerine ne Ayyüce Kamit tarafından ne de Emir Elidemir tarafından bir açıklama gelmemişti. Safanur ve Emir aşkı söylentilerine ise yine tarafların sessiz kaldığı görüldü. Bakalım ilerleyen günlerde her iki isimden herhangi bir açıklama gelecek mi?

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış