9 Aralık 2021 15:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:25

Nugül Yeşilçay'ın Yeni Dizisinde Kadro Şampiyonlar Ligi Gibi! Öyle Oyuncular Var ki İzlenme Rekoru Kıracak

Nugül Yeşilçay'ın Yeni Dizisinde Kadro Şampiyonlar Ligi Gibi! Öyle Oyuncular Var ki İzlenme Rekoru Kıracak

Nurgül Yeşilçay ekranlara fire vermeden devam ediyor! Ekranların aranan yüzü haline gelen Nurgül Yeşilçay yeni bir dizi ile anlaşma sağladı. İşte izlenme rekorları kıracağı iddia edilen o dizi!

Fox TV’de yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar dizisi başlamadan merak uyandırmaya devam ediyor. Dizinin projesinden her gün yeni haberler gelmeye devam ediyor. Polisiye ve Dram temalı Son Nefesime Kadar dizisi Pastel Film kapsamında Fox Tv’de yayınlamaya başlanacak. Dizinin başrolündeki kadın oyuncu ise izleyici kitlesini diziye bağlamaya yetiyor!
 
Geçen sezon içersinde Kefaret dizisi ile isminden çok fazla söz ettiren Nurgül Yeşilçay; Son Nefesime Kadar dizisinde de başrolde yer alacak. Yeni sezon doğrultusunda Son Nefesime Kadar dizisi ile tercihini yapan Nurgül Yeşilçay; profesyonel oyunculuğu ile diziye renk getirecek gibi duruyor. Geçtiğimiz günler içerisinde Afra Saraçoğlu İle bir tiyatro oyunu içerisinde yer alan Nurgül Yeşilçay; 5 yıllık tiyatro sahne özlemine de nokta koymuş oldu.
 


Nurgül Yeşilçay‘ın yoğun geçen bu dönemi içerisinde yeni bir dizi ile anlaşma sağlaması, takipçilerine oldukça mutlu etti. Nurgül Yeşilçay’a Emre Kınay’ın başrolde eşlik edeceği dizi tarafından açıklandı. Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay’ın yanı sıra dizide birçok ünlü ismin  yer alacağı konuşuluyor.

 


Dizinin Kadrosunda Kimler?


Başrol oyuncularının yanı sıra diğer oyuncuları ile de oldukça dikkat toplayan Son Nefesime Kadar dizisinde, güçlü ve etkileyici bir kadro seyircileri bekliyor. Kadronun yanı sıra etkileyici bir hikaye ile de 2022 yılına damgasını vuracak bu dizinin; özel projeler arasında yer alma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.
 
Gelecek hafta çekimlerine başlanacak Son Nefesime Kadar dizisinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler yer alıyor;
 
“Ertan Saban, Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Baran Bölükbaşı, Begüm Birgören, İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey, Elif Ceren Balıkçı, Türkü Su Demirel, Rojda Demirer, Bülent Alkış ve Taha Baran Özbek.”


Birbirinden profesyonel oyuncuları ve ilgi çekici senaryosu ile Son Nefesime Kadar dizisi yıla damgasını vuracak mı? Bekleyelim ve görelim…
 
 

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış