10 Aralık 2021 10:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:24

Yargı Dizisi Ceylin Öyle Pozlar Verdi ki! Pınar Deniz'i Hiç Böyle Görmediniz! İşte İçinizi Isıtacak Pozlar

Yargı Dizisi Ceylin Öyle Pozlar Verdi ki! Pınar Deniz'i Hiç Böyle Görmediniz! İşte İçinizi Isıtacak Pozlar

Yargı dizisinin Ceylin karakterinden etkileyici pozlar! Sosyal medya bu pozlar ile çalkalanıyor. Yargı dizisinin Ceylin karakterine beğeniler yağıyor!

Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ile başrolü paylaşan Pınar Deniz’in verdiği iddialı pozlar sosyal medyada olay oldu!
 
Yargı dizisi ile parlayan yıldızına parlaklık katan Pınar Deniz’in, sosyal medya üzerinde paylaştığı fotoğraflar oldukça tepki aldı. Fotoğraflarına beğeni yağan Pınar Deniz’den henüz bir açıklama gelmedi.

Kanal D ekranların sevilen dizisi Yargı da, Ceylin karakterini hayat veren başarılı oyuncu Pınar Deniz, kariyerinin yanı sıra gündemde paylaştığı fotoğrafları ile de tüm dikkatleri üzerine topluyor. Sosyal medya sayfası üzerinden paylaşmış olduğu fotoğrafları İle hayran kitlesini büyülemeyi devam ediyor.
 
Sıklıkla kullandığı Instagram hesabında paylaşımlarda bulunan Pınar Deniz yeni bir proje ile kameraların karşısında tekrardan geçti. Proje için çekildiği fotoğrafları ise sosyal medya üzerinde resmen olay oldu!


 
Pınar Deniz katılmış olduğu proje kapsamında çekilmiş olduğu fotoğrafları, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Pınar Deniz’in bu etkileyici pozları ise resmen herkesi büyüledi!
 
Sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafları takipçileri tarafından beğeni yağan Pınar Deniz, dikkatleri bir kez daha üzerine topladı. Takipçileri tarafından an ve an takip edilen Pınar Deniz’den herhangi bir dönüt gelmedi.


 
Pınar Deniz Kimdir?


Adana’da 4 Kasım 1993 tarihinde dünyaya gelen Pınar Deniz aslen Arap ve Mardin kökenlidir. Oyunculuk bölümünün yanı sıra halka ilişkiler ve reklamcılık bölümü okumaya başlamış ancak mezun olamamıştır. Oyunculuk eğitimi ilk etapta aklında gelmeyen Pınar Deniz; bir süre sonra yengesinin ısrarlarına dayanamayarak oyunculuk ajansına kayıt yaptırdı. Kısa süre içerisinde Türkiye’yi oyunculuğu ile sarsan Pınar Deniz birçok popüler yapıtta başrol aldı.
 


Çocukluk hayali olan oyunculuğa adım atmak için oyunculuk eğitimi almış; daha sonrasında bir çok dizi ve filmlerde yer almaya başlamıştır. Vatanım Sensin, Yargı, Aşk 101, Bunu Bi’ Düşünün, Sil Baştan, Menejerimi Ara, Bir Deli Rüzgâr Yer aldığı bazı popüler projelerdir.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış