11 Aralık 2021 19:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:23

Esra Erol Programında Fatma Dramı Bitmiyor! Gündemden Düşmeyen Fatma’nın Yaşadığı Şok Olay

Esra Erol Programında Fatma Dramı Bitmiyor! Gündemden Düşmeyen Fatma’nın Yaşadığı Şok Olay

Fatma'ya açılan dava herkeste şok etkisi yarattı. Esra Erol programı çalkanmaya devam ediyor. Fatma dramı ne zaman bitecek? merak konusu...

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol programında sular durulmuyor! Fatma dramı hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Fatma olayı ile ATV ekranları hüzne boğulmuştu. 19 yaşında olan Fatma’nın yaşadığı anlar anlatılırken stüdyoda adete sessizlik rüzgarları esti.

Henüz 19 yaşında olan ve zihinsel engeli bulunan Fatma’nın kandırılıp, kaçırıldığı ve 2 çocuk sahibi şahıs ile dini nikahla evlendirildiği iddia edilmişti. Fatma’ya bu yaşadığı olaylardan sonra birde koruma amaçlı dava açıldı! İşte gündemden düşmeyen Fatma’nın yaşadığı şok olayın detayları…

Geçen günlerde babasının evinden kaçarak tekrardan dini nikahlı eşi Ahmet’in ve kumasının evine dönen Fatma; Ahmet’in ve Ahmet’in annesinin işkencelerine maruz kaldığını açıklamıştı. Saçları kazınan Fatma; saçlarını kazıtanların da Ahmet ve annesi olduğunu iddia etmişti. 1.5 aylık hamile olduğunu de ekleyen Fatma, çocuğun babasının Ahmet olduğunu ekranlarda dile getirerek; bir kez daha tüm medyaya bombayı bıraktı!

Anne Melahat Oruç’un ise Fatma ile ilgili söyledikleri bir diğer bombayı beraberinde getirdi! İşte Anne Melahat Oruç’un söyledikleri…

“O Çocuğun Babası Ahmet Değil!”


Melahat Oruç; “Ahmet bana Fatma’yı para karşılığında amcasının oğlu Faruk’a sattığını söyledi. O yüzden çocuk Ahmet’ten değil!” şeklinde konuştu.

Fatma 1.5 aylık bebeği hakkında bir karar verdiğini dile getirdi. Bu kararı ekranlar önünde açıkladı.

“Ben tüm herkesten özür diliyorum. Ben bebeği aldırma kararı aldım. Bebeğin babası belli değil. Babası belli olmayan bir bebeği dünyaya getirmek istemiyorum. Tedavi olacağım. Sizden ve tüm herkesten özür diliyorum. Bundan sonra sizleri kaybetmek istemiyorum. Bunun için çabalayacağım.” Dedi.

Fatma’ya Açılan Dava Şoku!


Esra Erol son programa katılım sağlayan Ahmet’in; Fatma’yı ve doğacak olan çocuğu istemediğini tekrardan dile getirdi. Esra Erol programda Fatma’ya yönelik bir dava açıldığını; koruma amaçlı ve tedavi amaçlı özgürlük hakkının kısıtlanacağını dile getirdi. Melahat hanımın ise kızı Fatma’nın vasisi olacağını ekledi. Bu habere hem Esra Erol hem de izleyiciler oldukça sevindi.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış