11 Aralık 2021 21:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:23

MasterChef Yarışmasından Bu Hafta Elenecek İsim İfşa Oldu! Geçen Senenin İfşa Sayfasından Büyük İddia! Pazar Akşamı Hangi Yarışmacının Eleneceğini Duyurdu!

MasterChef Yarışmasından Bu Hafta Elenecek İsim İfşa Oldu! Geçen Senenin İfşa Sayfasından Büyük İddia! Pazar Akşamı Hangi Yarışmacının Eleneceğini Duyurdu!

MasterChef ifşacısı sahnelere geri döndü. Pazar günü elenecek olan yarışmacıyı şimdiden duyurdu. Bu hafta yarışmaya kim edecek? Bu sorunun cevabı haberimizde!

Geçen sene ifşalarla sürekli gündeme gelen MasterChef`te bu sene ipler daha sıkı tutuldu. Yarışmacılara sosyal medya kısıtlaması ve dışarı ile görüşmelerinde sınırlama getirildi. Bu güne kadar da ciddi anlamda ektisini gösterdi ve hiçbir elenen isim daha öncesinden ifşa olmadı. Ama bu hafta öyle bir şey oldu ki MasterChef`ten kimin gideceği anlaşıldı. Yarın akşam yayınlanacak olan yarışmadan kimin elendiği geçen seneki ifşaları yayınlayan sayfada duyuruldu. Bakın pazar akşamı MasterChef yarışmasından kim elenecek?


"Sonunda Kurtuluyoruz" Naraları Atıldı!


Ekranların sevilen yemek yarışması olan MasterChef`te elen isim bu cuma günü belli oldu. Sosyal medyada, sonunda kurtuluyoruz, naraları atıldı. Seyirciler ise bu yarışmacının elenmesine sadece ailesinin üzüleceğini söylediler. Son bölümde ise Eren, Mert ve Görkem eleme adayları arasında olmuştu. Bu yarışmacılar içinden acaba kimin gitmesi bu kadar sevinç ile karşılandı? Sosyal medyada çıkan haberlere ve geçen senenin kahinine takip edenler hangi ismin elendiğini günler öncesinden öğrendiler. Henüz MasterChef yarışmasından kimin elendiğini bilmeyen kişiler ise bu haberde öğrenecekler.


MasterChef Yarışmasından Bu Hafta Görkem Gidiyor!


Geçen senenin kahini olan hesapta MasterChef yarışmasının Görkem için bittiği yazıldı. Gönderinin devamında Görkem`in yarışmada çok bile kaldığı ve geri dönmesinin büyük bir hata olduğu yazıldı. Ayrıca hesapta Hamza`nın gelmesinin daha iyi olacağı söylendi. Böylece ekranların sevilen yemek yarışması olan MasterChef`ten kimin elendiği önceden ifşa edilmiş oldu. Yarışmaya geldiği günden bu yana tüm arkadaşları ile tartışma yaşayan ve kendi ifadesi ile evdeki kişiler ile anlaşamadığını söyleyen Görkem`in gitmesine tüm yarışmacıların sevindiği öğrenildi. Son bölümlerde de zaten hiçbir yarışmacının Görkem ile birlikte çalışmaktan haz almadıkları görülmüştü. Hatta Görkem ile aynı takımda bulunan Sergen, senin aynı takıma alanda kabahat gibisinden bir söz söylemişti. Bakalım geçen senenin MasterChef kahini, tahminlerinde yine haklı çıkacak mı? Pazar gecesi bu sorunun cevabı kesinlik kazanacak ve elenen isim belli olacak.

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış