14 Aralık 2021 18:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:22

Hazine ve Maliye Bakanından Flaş Açıklama! Ya Kahraman Olacağım Ya Da Boynum Bükük Gideceğim!

Hazine ve Maliye Bakanından Flaş Açıklama! Ya Kahraman Olacağım Ya Da Boynum Bükük Gideceğim!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni ekonomi modelini açıkladı. Yeni dönemde Türkiye'yi neler bekliyor? Ekonomik sorunlar çözüme kavuşacak mı?

Çok kısa bir süre önce istifa eden Hazine ve Maliye Bakanı yerine gelen Nureddin Nebati ekonomiye dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni ekonomi modelini hayata geçiren Türkiye, yeni Hazine ve Maliye Bakanı ile yükselişe geçmek istiyor. Bunun farkında olan bakan Nureddin Nebati, yaptığı açıklamaların özetinde ya kahraman olacağım ya da boynum bükük gideceğim dedi. Çiçeği burnunda Hazine ve Maliye Bakanının bu sözleri ülkenin gündemine oturdu ve çok konuşuldu. İlerleyen günlerde hep birlikte yeni Hazine ve Maliye Bakanının kahraman mı olacağını ya da boynu bükük mü gideceğini hep birlikte göreceğiz.


Yeni Ekonomi Modeli İle Türkiye`nin Ekonomisi Hızlı Bir Şekilde Düzelecek!


Yeni Hazine ve Maliye Bakanı, yapmış olduğu açıklamalar ile gündeme gelmişti. Yeni ekonomi modeline güvendiğini söyleyen Nureddin Nebati, bu model sayesinde Türkiye ekonomisinin hızlı bir şekilde düzeleceğini ifade etti. Önceki gün yaptığı toplantıya bankacıların da katıldığını söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı, bankacılara kendilerine güvenmeleri gerektiğini söylediğini aktardı. Cümlelerinin devamında ise faiz artırımına kesinlikle gidilmeyeceğini ve bu işlerin faiz artmadan da olabileceğini anlattı. Bankacıların ve Türkiye halkının kendilerine güvenmelerini istedi ve sözlerini tamamladı.


Peki Yeni Ekonomi Modeli Ya Tutmazsa?


Yeni ekonomi modelinin sunumunu tamamlayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, daha sonra gazetecilerden gelen sorulara yanıt vermeye başladı. Gazeteciler arasında yer alan bir kişi, "Peki yeni ekonomi modeli ya tutmazsa ne yapacaksanız" şeklinde soru yöneltti. Bunun üzerine Nureddin Nebati, soruya çok çarpıcı bir yanıt verdi. "Üzülürüm. Çünkü ya kahraman olacağım ya da boynu bükük bir şekilde eve döneceğim. Ben eve boynu bükük dönemem. Çünkü eğer öyle dönersem bilirim ki sokaktaki vatandaş, Dicle`deki çoban artık benden umudunu kesmiştir. Boynum bükülürse işçilerin artık mutlu olmadığını, patronların benden nefret ettiğini, siyasete ve Türkiye`ye zarar verdiğimi düşünür, üzülürüm." dedi. Yeni Hazine ve Maliye Bakanının bu sözleri daha sonra çok fazla konuşuldu. Bakalım yeni ekonomi modeli fayda sağlayacak mı?

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış