16 Aralık 2021 09:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:21

Bu Burçlar Bir Kez Ayrılınca Asla Geriye Dönüp Arkalarına Bakmazlar! Tek Kalemde Her Şeyi Silip Geçmişe Çizgi Çeken Burçlar Hangileridir?

Bu Burçlar Bir Kez Ayrılınca Asla Geriye Dönüp Arkalarına Bakmazlar! Tek Kalemde Her Şeyi Silip Geçmişe Çizgi Çeken Burçlar Hangileridir?

Geçmişe bir kalemde çizgi çeken burçların listesi belli oldu. Onlar yapılan bir hatayı asla affetmezler ve geçmişte yaşanan her şeyi silip geçerler. İşte karşınızda geri dönüşü olmayan burçlar!

Bazı insanlar geçmişte yaşadıkları şeyleri asla unutmazlar. Akılları hep geçmişte yaşadıkları şeylere takılır kalırlar. Hatta bir süre sonra takıntı haline getirirler ve geçmişte yaşadıkları olayları yaşamlarının bir parçası yaparlar. Bu tür kişiler sadece kendilerine zarar verdiklerini anlamazlar. Anladıkları zaman ise iş işten geçmiş olur ve keşke bu kadar geçmişi takmasaydım gibi şeyler söyleyerek yakınırlar. Bir de bu tür insanların tam tersinde olan ve geçmişi bir kalemde silip atan insanlar vardır. Onlar geçmişte yaşadıkları her şeyi bir çırpıda silebilirler. Geçmişi sanki hiç yaşamamış gibi unutuverirler. Bu tip kişilerin sahip olduğu burçlar ise şu şekildedir:


Oğlak Burcu Geçmişi Bir Kalemde Silebilen İlk Burçtur!


Oğlak burcu insanlar ilişkilerini yaşarlarken sanki hiç o an bitmeyecek gibi davranırlar. Ancak özellikle ilişkileri bittiğinde o olayları hiç yaşamamış gibi davranmasını da bilirler. Geçmişe hiçbir şekilde üzülmezler ve her zaman geleceğe odaklanırlar. İş hayatlarına da çok önem veren oğlak burcu bireyler, işlerini engellememek adına tüm çabalarını ortaya koyarlar.


Başak Burcu İnsanlar Da Geçmişlerini Çabuk Unuturlar!


Başak burcu olan kişiler hayatta her zaman net olurlar. Bir şeyi yapmaktan ya da yapmamaktan pişman olmazlar. Verdikleri kararların her zaman arkasında durarak sonraki sürece odaklanmaya çalışırlar. Bir kez sildikleri insanları da bir daha kesinlikle hayatlarına geri sokmazlar. Çünkü onlar geçmişi silmezler, tamamen unuturlar ve geçmişte ilişkisi olan insanları hiç tanımamış gibi yaparlar.


Kova Burcu İnsanlar İse En Çok Birkaç Gün Geçmişi Hatırlarlar!


Kova burcu insanlar, oğlak ve başak burcu insanlarına göre biraz daha geriye baksalar da bu süre pek fazla uzun sürmez. Kova burcu kişiler de birkaç gün sonra geçmişe adeta bir set çekerler. Onun yerine gelecekteki yaşamlarına odaklanmaya çalışırlar. Ayrıca anın keyfini çıkarmaya da bayılırlar. Bir süre sonra geçmişi unutan kova burcu insanlarında, geriye dönük bir özlem yaşanmaz.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış