21 Aralık 2021 18:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:18

“Türk Erkeklerinde Büyük Sıkıntı Var” Sözlerin Dile Getiren Emre Kınay, “Sorumlusu Kadınlar!” Dedi. Ünlü Sanatçı Kınay’a Tepkiler Giderek Büyüyor

“Türk Erkeklerinde Büyük Sıkıntı Var” Sözlerin Dile Getiren Emre Kınay, “Sorumlusu Kadınlar!” Dedi. Ünlü Sanatçı Kınay’a Tepkiler Giderek Büyüyor

Ünlü oyuncu Emre Kınay’ın söylemlerinden kaynaklı tepkiler giderek büyüyor. “Türkiye’deki erkekler gerçekten sıkıntı, ancak onların böyle olmasının nedeni aslında kadınlar!” gibi laflarıyla olay yaratan oyuncu, sosyal medyada linçleniyor.

Konuk olduğu bir programda oyuncu Kınay, Türk erkeklerinin sorunlu ve sıkıntılı olduğunu kabul ettikten sonra, bunun sebebinin kadınlar olduğunu dile getirdi. Dile getirdiği söylemlerde erkeklerin bu kadar sorun çıkarmasının suçunu kadınların üstüne atan Kınay, halktan büyük tepki gördü. Ünlü oyuncunun bu şekilde konuşması, adeta bomba etkisi yarattı ve sosyal medyayı da karıştırdı. Kınay’a sosyal medya üzerinden gelen tepkiler gittikçe büyümeye devam ediyor. Emre Kınay sosyal medyada adeta linç yiyor!

Rol aldığı diziler ile isminden oldukça söz ettiren ünlü oyuncu Emre Kınay, Haber Global kapsamında yayınlanan Poster programına geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldı. Yayın esnasında çarpıcı birçok açıklamada bulunan Emre Kınay’ın açıklamaları sosyal medyada bomba etkisi yarattı. Erkek ve kadınlar üzerine konuşmaları dikkat çeken Emre Kınay; bu sözlerinden sonra sosyal medyada linçlenmeye başladı.

“Evet Erkeklerde Sıkıntı Var! Ancak Bu Sıkıntının Sorumlusu Kadınlar.”

Poster programının sunucusu olan Narmin Balayeva, Emre Kınay’a yönelttiği soru ile gündemi resmen karıştırdı! Kız evlatların babalar için daha önemli olup olmadığı sorusu üzerine konuşmaya başlayan Kınay’ın sözleri, yayın sonrasında aralıksız şekilde tepki görmeye devam ediyor.

Kınay sorulan soruya, “Elbette bir baba için kız evlat oldukça çok farklıdır. Biir anne için de erkek evlat  bambaşkadır. Bu tam olarak tanımlanabilir bir duygu değil. Hele ki biz kentli babalar olarak, kentli anneler gibi asla davranamıyoruz. Kentli babaların kızlarını gayet güzel yetiştirdiğini düşünüyorum. Kırsal kesimlerde, dernekler kapsamında kız çocuklarımızı okutmak için çok büyük çaba sarf ediyoruz. Onları okumaya teşvik etmeye çalışıyor, medeniyete ulaştırmak için çabalıyoruz. Bu noktada Türk toplumunda yetişen erkeklerde büyük sıkıntı var. Toplumda yetiştirilme tarzları, kadınlara yönelik bakışları ve kesinlikle sosyal hayatın içerisinde…Bu nedenle bu yetiştirme sorumluluğunu da kesinlikle kadınlara veriyorum. Çocuklarını iyi bir şekilde yetiştirsinler ki, Türk toplumunun erkekleri de haddini bilsin!” şeklindeki açıklamalara oldukça sert tepkiler gelmeye başladı. Sosyal medya üzerinde birçok eleştiri yağmuruna tutulan Emre Kınay’dan ise henüz bir açıklama gelmedi.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış