22 Aralık 2021 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:18

Simit Yorumuyla Gündeme Gelen Hülya Avşar'a Bir Darbe de Gülben Ergen'den Geldi! Gülben'in Yalaka Yorumu Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

Simit Yorumuyla Gündeme Gelen Hülya Avşar'a Bir Darbe de Gülben Ergen'den Geldi! Gülben'in Yalaka Yorumu Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

Daha önce simit yorumuyla gündeme gelen Hülya Avşar'a sanatçı arkadaşı Gülben Ergen'den destek geldi. Twitter'dan söylediği sözlerle Kemal Kılıçtaroğlu'na gönderme yaptı. İşte Gülben Ergen'in çok konuşulan o sözleri!

Son zamanlarda sürekli değişen dolar ve Euro halkın kafasında karışıklık yaratırken ünlüler arasında da bu durum bazı yorumlara neden olmuştu. Dolar ve Euro konusu hakkında açıklama yapan Demet Akalın'dan sonra başka ünlü isimlerde bu konuya kayıtsız kalmayı tercih etmedi. Bu çıkışlardan en çok tepki alan kişi ise Hülya Avşar oldu. Sosyal medyadan yaptığı bazı açıklamalarla herkes tarafından alay edilen isim Hülya Avşar resmen linçlendi. Bu konuda en büyük rakiplerinden bir olan Gülben Ergen'in sanatçı Hülya Avşar'ı topa tutması herkesi şaşkına uğrattı. İşte yaşanan o olaylar! 

Simit Yorumu Ortamı Gerdi! 

Ekonomi hakkında konuşan Hülya Avşar söylediği sözlerle olay yaratmıştı. Hayat pahalılığından bahseden halka 'gerekirse simit yeriz' çıkışı, sosyal medya üzerinden tepki görmesine neden olmuştu. Bunun üzerine oyunculardan Hakan Yılmaz elinde simit yerken bir video paylaşımında bulup, videonun arkasında manidar bir şarkı eklemişti. Hülya Avşar'a diğer darbe de Seda Sayan'dan gelmişti. O da elinde poşetlerle bir simitçi önünde olan fotoğrafını paylaşmıştı. Sanatçı arkadaşlarının yanı sıra halktan da eleştiri alan Hülya Avşar'a tepkiler çığ gibi büyümüştü. 

Gülben Ergen Son Darbeyi Vurdu! 

Hülya Avşar'ın sürekli atıştığı sanatçılardan biri Gülben Ergen, Hülya Avşar'ı linç eden isimlerden biri oldu. Avşar'ın skandal simit yorumundan sonra CHP lideri Kemal Kılıçtaroğlu'nun yorumu, haber dünyasını sallamıştı. "Sanatçı yalaka olmaz, dik durur" sözleri ile Hülya Avşar'a çıkışan Kılıçtaroğlu'na, Gülben Ergen sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla yanıt verdi. Kılıtaroğlu'nu destekleyen Gülben Ergen,  CHP lideri Kemal Kılıçtaroğlu'na sosyal medya adresi Twitter üzerinden kısa bir konuşma yaparak cevap verdi. 

Gülben'den Teşekkür! 

 Gülben Ergen konuşmasında "Sanatçı dik durur! Sanatçı rüzgara karşı yürür… Sanatçı aykırıdır. Aykırılığın uyumudur sanat. Ne AKP'li ne CHP'li ne MHP'li kimse üstüne alınıp ötekileştirmesin. Teşekkürler Kılıçdaroğlu" sözleri ile sosyal medya üzerinde konuşulan isimlerden biri oldu. Bazı Twitter kullanıcıları, Gülben Ergen'in daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir davetinde otururken, bu şekilde Kılıçtaroğlu'na destek vermesi konusunda eleştiri aldı. Resmen çığ gibi büyüyen simit davası siyasetçilere kadar sıçradı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış