27 Aralık 2021 17:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:16

Masterchef Göz Yaşları Sel Oldu Aktı! Mehmet Şef Öyle Şeyler Söyledi ki, Stüdyo Resmen İnledi!

Masterchef Göz Yaşları Sel Oldu Aktı! Mehmet Şef Öyle Şeyler Söyledi ki, Stüdyo Resmen İnledi!

Ekranların en çok sevilen hem yarışma hem de yemek porgramı olan Masterchef’de, geçtiğimiz akşam duygu yüklü anlar yaşandı. Bir kişinin vedası tüm Türkiye’yi ağlattı. Mehmet Şef’in konuşmasının ardından gözyaşları sel olup aktı.

Geçtiğimiz akşam yeni bölümü ekranlara gelen Masterchef’e bir kişi daha veda etti. Ancak bu veda diğerlerinden oldukça farklıydı. Bu kişinin gidişi herkesi öylesine üzdü ki, ardından sosyal medyada yer yerinden oynadı. Seyircilerden kişinin yarışmaya geri dönmesi için talepler yağarken, Mehmet Şef’in yaptığı konuşma herkesi gözyaşlarına boğdu.

Herkesi Üzerek Yarışmaya Veda Eden Oyuncu Kimdi?

Yarışmadan ayrılışına herkesin üzüldüğü o isim bu hafta Mert oldu. Mert’in hazırlamış olduğu tabak, diğer arkadaşlarına göre daha başarısız bulundu. Ancak Masterchef’in ünlü şefi Mehmet Şef, Mert için oldukça duygusal bir konuşma yaptı. Mehmet Şef “Adın gibi Mert bir delikanlısın. Adil bir çocuksun. Gerekli gördüğün yerlerde çıkışını yaptın. Bugün elenmiş olsan dahi, az değil bu yarışmada  6. oldun. Bu gerçekten büyük bir başarı. İyi ki bu yarışmaya katılmışsın. Seninle ne kadar gurur duysam az.” şeklinde konuşarak oldukça duygusal anlar yaşattı.

Yarışmanın diğer şeflerinden Danilo Şef ve Somer Şef de Mert’e övgü dolu şeyler söylediler. Ancak Mert, yarışmaya resmen veda etmiş oldu.

Yarışmacının Son Sözleri Akıllarda Soru İşareti Yarattı

Mert ise elendikten sonra şu şekilde konuştu: “Buraya çok alışmıştım. Buraya gelirken türlü zorluklardan geçtim. Hiçbir şey kolay olmadı. Şuan elensem bile, yarışmada geldiğim yer iyi bi yer. Buraya gelmenin hayalini kuranlar varsa, bu hayali gerçekleştirmek için adım atmalılar. Bu yaşıma kadar her şeyi kendi başıma hallettim ve adım atmaktan da korkmadım. Eğer birilerine ilham olduysam, bu benim için büyük mutluluk. Aynı şekilde devam edeceğim.” Yarışma veda edişinin üzerine yaptığı konuşmayla seyircileri de hüzne boğdu.

Yarışmadan ayrıldıktan sonra sosyal medyadan paylaşımda bulunan Mert Yılmaz, yarışmayla ilgili düşüncelerini gözler önüne serdi. “Bu dönemde çok fazla şey öğrendim. Eğer gerçekten bir şeyi istiyorsan daha fazla gürültü çıkarman gerek.” minvalinde sözler paylaşan Mert, yarışmaya dair ilginç bir göndermede bulundu.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış