31 Aralık 2021 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:14

Börü 2039 Dizisi İzlenme Rekoru Kırdı! Blu TV Çöktü! İşte Yeni Dizi Börü 2039'un Yorumları!

Börü 2039 Dizisi İzlenme Rekoru Kırdı! Blu TV Çöktü! İşte Yeni Dizi Börü 2039'un Yorumları!

Aksiyon ve gerilimi en iyi şekilde izleyiciye yansıtan Börü dizisi izlenme rekorları kırdı. Blu TV platformunda yayınlanan diziye pek çok yorum geldi. Dizi hakkında en güncel bilgilere sahibi olmak, konusu ve yorumlarını öğrenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte dizi hakkında tüm detaylar!

Can Emre'nin yönetmenliğini üstlendiği dizi bilim kurgu türündedir. 28 Aralık tarihinde dijital bir film izleme platformu olan Blu TV üzerinden yayınlanmaya başlamıştır. Börü dizisi fragmanlarının çıktığı ilk zamanlardan beri merak uyandırırken, seyirci tarafından oldukça ilgi gördü. Börü dizisi sıra dışı konusuyla da diğer dizilerden olan farkını ortaya çıkardı. 2039 yılında geçen olaylar distopik bir evrende yaşanmaktadır. Yaşanan bazı toplumsal olaylara değinirken aynı zamanda siyasal olayları da ele almaktadır. Özellikle görsel efektleri ile çok konuşulan Börü'nün efektleri özel bir şirket olan GoodbyeKansas ile anlaşılarak yapılmıştır. Börü dizisi, izleyenleri etkisi altına alırken izleyenlerin birçok yorum yapmasına neden olmuştur. 

Börü Dizisinin Oyuncuları Kimler?

Börü konusu ve görsel efektleri ile ses getirirken oyuncu kadrosunu da saymamak doğru olmaz. Bir çok ünlü ismin rol aldığı dizide adeta yıldızlar geçidi yaşanmıştır. Murat Arkın, Emir Benderlioğlu, Cansel Elçin, Ahmet Pınar, Doğan Bayraktar gibi isimlerin bulunduğu Börü dizisinin türü bilim kurgu, aksiyon, savaştır. Her sahnesiyle nefes kesen dizi şimdiden binlerce kişi tarafından izlenmiştir. 

Dizinin Konusu Nedir?

Dizinin isminden de anlaşıldığı gibi olaylar 2039 senesinde Türkiye'de geçmektedir. Kuantum bilgisayarlarının, yapay zekaların olduğu gelecek tüm dünyayı etkilemiş, Çin ve ABD arasında olan ipler gerilmiştir. Türkiye ise askeri teknolojide oldukça ilerlemiştir. Börü'de yer alan yıkılmış Boğaz Köprüsü ve harabe halini alan Ortaköy Cami izleyenlerin tüylerini diken diken etmiştir. 

Börü Hakkında Yapılan Yorumlar

Oyuncuların performansları ve görsel efektlerle izleyenlerin beğenisine sunulan dizi tam not aldı. Özellikle son dönemlerde birbirine benzer dizilerden sıkılan izleyiciler için, Börü adeta bir can simidi oldu. İşte izleyenlerin dizi hakkında yaptıkları bazı yorumlar! diziye başlamak isteyenler için derledik. 

  • Bugün ilk bölümü izleme fırsatım oldu. Çok büyük emek var, Türkiye de daha önce çok az işlenmiş, belki de işlenmemiş bir konu üzerinden ve kimsenin cesaret edemeyeceği bir senaryo üzerinden ilerliyor. Geleceği anlatan yapımlar her zaman risklidir ve bu riski her babayiğit almaz. Alper Çağlar buna cesaret etmiş. Bölüm içinde bir çok efekt kullanılmış bunun başarılı olup , olmaması yine tartışılır bir konu. Yazının devamında değineceğim. Öncelikle bu emek , özveri ve cesaret için tebrik etmek gerek.
  • Genel olarak harika yönü de fazla, çiğ yönü de fazla
  • Türkiye standartların çok üstünde bir bölümle nihayet başlamıştır. diğer bölümlerde çıtanın yükseleceğinden şüphem yok. helikopter, köprü, arabaların taklası vs. güzel işler yavaş yavaş kendini belli ediyor. bir kaç kez izledikten sonra daha da seveceğimizi düşünüyorum.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış