12 Ocak 2022 12:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:41

Tarım Kredi Kampanyalara Tam Gaz Devam Ediyor! 22 Liraya Ayçiçek Yağı Satacak! İşte Tarım Kredi Ayçiçek Yağı Fiyatları

Tarım Kredi Kampanyalara Tam Gaz Devam Ediyor! 22 Liraya Ayçiçek Yağı Satacak! İşte Tarım Kredi Ayçiçek Yağı Fiyatları

Ayçiçek Yağı fiyatlarında yaşanan artış hızla devam ederken Tarım Kredi Marketleri’nden çarpıcı bir haber geldi. Peki Tarım Kredi Marketleri ayçiçke yağını kaç paraya satacak? Ayçiçek yağı fiyatlarına yüzde kaç oranında indirim yapıldı? Tarım Kredi Marketleri’nin indirimleri ne kadar sürecek?

Tarım Kredi Marketleri Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Ne Kadar İndirim Sağlıyor?


Artan döviz kuru ve yüksek enflasyon temel tüketim maddelerinde fiyat artışının süreklileşmesine sebep oluyor. Artışın en çok gerçekleştiği kalemlerden biri de ayçiçek yağları. Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artıştan ciddi oranda etkilenen vatandaşlar ayçiçke yağında ucuzluğu kovalamaya başladı. Hal böyle olunca en ciddi indirim, Tarım Kredi marketlerinden geldi. Bir litrelik Anadolu Rafine Ayçiçek Yağı fiyatlarında indirime giren market bakın ayçiçek yağı fiyatlarını hangi fiyatlara satışa sunuyor?


Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artıştan yurttaş her geçen gün daha fazla etkileniyor. Tarım Kredi Marketleri de bu durumdan yola çıkarak bu haftaki indirimli ürünleri arasına ayçiçek yağını koydu.

Tarım Kredi Marketleri indirimlerini sürdürüyor. Un fiyatlarında yüzde 27’ye varan indirimleri yapan Tarım Kredi Marketleri, ayçiçek yağı fiyatlarında da yüzde 11’lik bir indirimi müşterilerine sağladı. Peki bu indirimler ne kadar daha sürecek? İndirimden yararlanamayan vatandaşlar neler yapacak? Tarım Kredi Marketleri’nde ayçiçek yağı fiyatları ne kadara satılıyor?

Tarım Kredi Marketleri’nde Ayçiçek Yağı Fiyatları Ne Kadar?


Tarım Kredi marketler yeni hafta için bir indirim kataloğu hazırladı. Kataloga birden fazla üründe ciddi indirimler dikkat çekiyor. Öte yandan bu indirimlerin temelinde ise ayçiçek yağları bulunuyor. Peki Tarım Kredi Marketleri’nde ayçiçek yağları hangi ücretlere satışa sunuluyor? Ayçiçek yağları fiyatlarındaki indirim ne kadar sürecek?

Tarım Kredi Marketleri’nin indirim kataloğunda yer alan 1 litre Anadolu Rafine Ayçiçek Yağı 22 Türk lirası, 5 litre Anadolu Rafine Ayçiçek Yağı ise 109 Türk lirasına satışa sunuluyor. Öte yandan 5 litre  Teneke Ayçiçek Yağı ise 139 Türk lirasına raflardaki yerini alacak.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış