13 Ocak 2022 21:40 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:40

Şok Aktüel 15 Ocak Kataloğu Yayınlandı! Herkes Bu Haftayı Bekliyordu!

Şok Aktüel 15 Ocak Kataloğu Yayınlandı! Herkes Bu Haftayı Bekliyordu!

Şok Market 15 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nu yayınladı. Birçok Şok Market müşterisi için birbirinden özel indirimleri bir arada bulunduran Şok Market, 15 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki Şok Market Aktüel Ürünler listesinde hangi ürünler bulunuyor?

Herkes Dört Gözle 15 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nu Bekliyordu


Şok Market 15 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nu yayınladı. Şok Market’in kataloğunda yer alan ürünlerin çeşitliliği birçok insanı memnun edecek gibi duruyor. Peki Şok Market’in 15 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler arasında neler bulunuyor? Bu ürünler arasında hangi kategoride indirimlerin sayısı daha fazla?


Şok Market’in elektronik ev eşyasında sürdürdüğü fırsatlar, 15 Ocak Aktüel ürünleri ile devam ediyor. Şok Market, Android Smart LED Tv’leri sadece 3 bin 99 Türk lirasına Şok Market müşterisi ile buluşturuyor. Ancak Şok Market’in fırsat ürünleri bu kadarla da bitmiyor. Kişisel bakım ürünlerini de uygun fiyatlarla müşterisine sunmaya hazırlanan Şok Market, Goldmaster Filinta Erkek Bakım Seti 179 Türk lirası fiyat ile müşterilerine sunuyor.


Şok Market Otomobil Ürünlerinde Fırsatı Müşterilerinin Ayağına Getirdi
Otomobil ürünleri kapsamında ise birçok ürün Şok Market’in 15 Ocak Aktüel Üürnler Kataloğu’nda yer alıyor. Şok Market’in 15 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda yer alan ürünler arasında bulunan akü takviye kablosu 49 lira 95 kuruşa, lastik tamir kiti ise 24 lira 95 kuruşa, kışlık oto bakım setide 17 lira 95 kuruşa satışa sunulmuş durumda. Ancak otomobil ürünlerinde fırsatlar bu kadarla da bitmiyor. Üç parça oto minder 29 lira 95 kuruşa, beş litre oto cam suyu 17 lira 95 kuruşa satışa sunulan diğer ürünler arasında yer alıyor.


Son olarak Şok Market’in 15 Ocak Aktüel Ürünler Kataloğu’nda bulunan araç içi ambiyanslı led aydınlatma 59 lira 90 kuruştan, Aprilla araç içi süpürge ise 99 lira 90 kuruştan müşteriler ile buluşacak olan diğer ürünler arasında yer alıyor.

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış