17 Ocak 2022 10:11 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:39

İç Çamaşırlarıyla Dans Eden Gülşen'in Eşinden Yanıt! ''Sahne Kıyafetlerini Beraber Seçiyoruz!''

İç Çamaşırlarıyla Dans Eden Gülşen'in Eşinden Yanıt! ''Sahne Kıyafetlerini Beraber Seçiyoruz!''

Şarkıcı Gülşen son dönemde sahnede giydiği kıyafetlerle sosyal medyayı salladı. Adeta deprem etkisi yaratan ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın mayo ve külot benzetmesinden sonra nispet yaptı. Sahneye öyle bir kıyafetle çıktı ki görenler dilini yuttu. Peki eşi bu duruma ne dedi?

45 yaşında olan güzel şarkıcı Gülşen, bir dönem çizgili pijamalarıyla çektiği kliple meşhur olmuş, oldukça beğenilmişti. Hala günümüzde dinlenen şarkısı ve Gülşen'in pijaması, o dönemlerde yaşayanların hafızalarına kazınmıştır. Şimdi ise zamana uyum sağlamaya çalışan Gülşen, giyim tarzına farklı bir soluk getirerek magazin gündeminden düşmüyor. Özellikle konserlerinde tercih etmiş olduğu sahne kıyafetleri bir hayli konuşuluyor. Sadece şarkıcı Gülşen değil başka ünlü isimlerde bu değişime uyum sağlamaya çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde İzzet Yıldızhan sanatçıların giyimi konusunda açıklamalar yapmış, bazı ünlü şarkıcıları kızdırmıştı. Son konserinde resmen Yıldızhan'a nispet yapan Gülşen dansıyla sosyal medyayı sallamıştı. Gülşen'in eşi Ozan Çolakoğlu'ndan ise bu konuda yapılan yorumlara yanıt geldi! 

Sahne Kıyafetleri Olay Oldu! 

Genellikle tanınmış markalardan giyinmeyi tercih eden Gülşen, son zamanlarda sahne kostümleriyle olay yarattı. Genellikle transparan kıyafetler tercih eden Gülşen hakkında, ''sahneye saygısı yok'' yorumları yapılırken, bazı takipçileri tarafından modern ve şık bulundu. Magazin gündemini sallamayı başaran güzel isim, bu kez yine giydiği transparan elbisesi ile sosyal medyayı sallamayı başardı. Elbisesiyle dans eden şarkıcı hem ünlü isimleri, hem de hayranlarını ikiye böldü. 

İzzet Yıldızhan'a Nispet Yaptı! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın ''sahneye mayo ve külotla çıkıyorlar'' yorumlarından sonra Hande Yener ''önce geçmişinize bakın'' şeklinde yorum yapmıştı. Sonraki atak Gülşen'den geldi. Öle bir kıyafet giydi ki görenler gözlerine inanamadı. Güzel şarkıcı transparan elbise içerisine siyah iç çamaşırları ve çizme tercih etti. Sahnedeki dans performansı ise adeta deprem etkisi yarattı. Görenler Gülşen'in eşi bu dans ve kıyafetler hakkında ne düşünüyor yorumları yaparken Ozan Çolakoğlu'ndan yanıt gecikmeden geldi! 

Gülşen'in Eşi Konuştu! 

Ozan Çolakoğlu Gülşen'in sahnedeki performansı ve giyimi hakkında ne düşündüğü konusunda yanıt verdi. Eşine her anlamda destek olan Ozan Çolakoğlu, eşinin tasarımlarını beğendiğini, kıyafetlerine karışmadığını fakat bu konuda fikrini aldığını dile getirdi. Sosyal medya kullanıcıları bu konuda Ozan Çolakoğlu'nu tebrik ederken, bazı kişiler tarafından söyledikleri pek hoş karşılanmadı. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış