21 Ocak 2022 10:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:35

Çukur'un Timsah'ı Cinsiyet Değiştirdi! Son Halinin Fotoğrafını Paylaştı! Artık Kimse Onu Tanıyamıyor!

Çukur'un Timsah'ı Cinsiyet Değiştirdi! Son Halinin Fotoğrafını Paylaştı! Artık Kimse Onu Tanıyamıyor!

Çukur dizisinde Timsah olarak bildiğimiz ünlü isim geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Ameliyatla cinsiyet değiştiren ünlü oyuncu artık kadın oldu. Son halini görenler gözlerine inanamadı. İşte Çukur oyuncusunun son hali!

Show Tv kanalında yayınlanmaya başlamasından beri çok sevilen dizi adeta bir simge haline gelmişti. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ,Şenay Gürler gibi isimlerin bulunduğu dizinin bir oyuncusu gündeme bomba gibi düştü. Yayınladığı son fotoğrafları herkesi çok şaşırttı. Kimse böyle bir değişim beklemiyordu. Çukur dizisinde Timsah lakabıyla tanınan Ahmet Melih Yılmaz hayranlarını şaşkınlık içinde bıraktı. Cinsiyet değiştiren oyuncu artık hayatına kadın olarak olarak devam etme kararı aldı. Bu durum bazı hayranlarının tepkilerini üzerine çekerken, bazı hayranları tarafından da destek aldı. İşte Ahmet Melih Yılmaz'ın o değişimi! 

Birçok Diziden Tanıyoruz Kendisini! 

Çukur dizisi dışında daha birçok farklı projelerde boy gösteren ünlü yıldız, daha önce Cam Tavanlar dizisiyle de büyük ilgi toplamıştı. Şinasi rolü hayat veren Ahmet Melih Yılmaz, oyunculuk başarısıyla herkes tarafından beğenilmişti. Genç yaşına rağmen ödül sahibi olmaya hak kazanmıştı. En son Çukur dizisinde rol aldığı Timsah karakteriyle benimsenen oyuncu, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla herkes çok şaşırttı. 

Son Halini Paylaştı! 

İşinde olan başarısının yanı sıra farklı bir konuyla gündeme gelen oyuncu hayranlarının büyük bir şokla karşılaşmasına neden oldu. Sosyal medya adresi İnstagram ve TikTok üzerinden paylaşımda bulunan Ahmet Melih Yılmaz büyük değişime imza attı. Ankara'da yaşamakta olan Ahmet Melih Yılmaz kısa bir video paylaşımda bulundu. Daha önce de sosyal medya adresini aktif olarak kullanan oyuncu, son halini de takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. 

Cinsiyet Değiştirdi! 

Cinsiyet değiştirerek kadın olan oyuncu daha önce de  'Kadınlar Aşklar Şarkılar' adlı bir tiyatroda yer almış, trans bir birey rolünü oynamıştır. Hatta izleyenlere yakın olmak için masaları gezen oyuncu tacize uğradığını da açıklamıştı. Öte yandan sosyal medya üzerinden canlı yayın açarak hayranlarıyla konuşan oyuncu, travestiyim diye ayol diye konuşmam gerekmiyor diyerek tepkisini dile getirmişti. İşte merak edenler için Çukur oyuncusunun paylaştığı son fotoğraflar! 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış