21 Ocak 2022 11:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:35

Sahne Kıyafetlerine Kısıtlama Mı Geliyor? Artık Sanatçılar Her İstediğini Giyemeyecek! Ünlü Sanatçılar Çok Kızacak!

Sahne Kıyafetlerine Kısıtlama Mı Geliyor? Artık Sanatçılar Her İstediğini Giyemeyecek! Ünlü Sanatçılar Çok Kızacak!

Bazı iddialara göre artık sahne kıyafetlerini kısıtlayan bir yasak getirileceği haberi sanatçıların camiasını karıştırdı. Halktan olumlu tepkiler gelse de bazı kesim bu karara karşı çıktı. İşte merak edilen haberin tüm detayları sizlerle!

Son zamanlarda sürekli gündemden düşmeyen sahne kıyafeti konusuna bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya ortaya çıkan bazı bilgilere göre artık sanatçıların sahnelerde giyeceği kıyafetler konusunda bir düzenleme yapılacağı deprem etkisi yarattı. Daha önce birçok kez yaşanılan sahne polemiklerine karşı ortaya çıkan haberler birçok ünlü ismi üzecek gibi görünüyor. Daha önce bu konuda konuda konuşan ünlü dansöz Didem Kınalı, yılbaşında sahne almış ve dansöz kostümü yerine uzun bir elbise giymişti. Sosyal medyada çok konuşulan Didem Kınalı'nın kostümünün nedeni ise daha sonra yaptığı açıklamayla anlaşılmıştı. 

Kıyafet Polemiği Gündemden Düşmedi! 

Geçtiğimiz günlerde sahne kostümleri konusunda birçok polemik yaşandı. Sanatçı İzzet Yıldızhan'ın da sözlerinden sonra körüklenen kostüm konusu yeniden gündeme getirildi. Şarkıcı Gülşen'in transparan bir elbiseyle sahne alması sosyal medyanın ikiye bölünmesine neden oldu. Bazı ünlü isimler tarafından destek alan Gülşen'i en çok sanatçı arkadaşı Hande Yener desteklemişti.  Hande Yener daha önce kendisine ve Gülşen'e yapılan kıyafet eleştirilerine karşı da Bir daha ki sefere cesurunu giyeceğim diyerek meydan okumuştu. 

Oryantal Didem De Kapalı Bulunmuştu! 

Dansöz Didem Kınalı, TV ekranlarında dans performansını sergilemek için çıktığında elbisesi oldukça dikkat çekmişti. Bileğine kadar uzun ve kolları kapalı elbise giyen dansçı giyimiyle bir oryantale göre kapalı bulunmuş, alüminyum folyo benzetmeleri yapılmıştı. Bu konuda konuşan Kınalı sadece kol ve bisiklet yaka giyilmesi konusunda izin verildiğini söylemişti. Göbek deliği ve göğüs çatalı görünmesinin yasak olduğunun da açıklamasını yapmıştı. Uzun süre TV de olmadığını ve denilenleri yapmazsa işini yapamayacağı ifadelerini kullanmıştı. Peki bu yasaklar sahnelerde de uygulanacak mı merak konusu oldu. 

Kıyafet Sınırlaması Mı Gelecek?

Sosyal medyada ortaya çıkan bazı haberler herkesi şaşırttı. Bu tür giyim polemiklerinin yaşanmaması adına sanatçıların sahne kostümleri konusunda bir düzenleme yapılacağı öğrenildi. Bunun üzerine sosyal medya yeniden ikiye bölündü. Bazıları bunun çok iyi bir düşünce olduğunu savunurken, bazı kişiler de saçma buldu. Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış