21 Ocak 2022 17:13 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:34

BİM'in açılımı nedir? BİM ne demek?

BİM'in açılımı nedir? BİM ne demek?

Türkiye'nin en çok tercih edilen market zincirlerinden birisi haline gelen BİM milyonlarca vatandaşın kafasında soru işaretine neden oldu. Vatandaşlar, "BİM'in açılımı nedir? BİM ne demek?" sorusuna cevap aramaya başladı. Peki ya sizler BİM'in anlamını hiç merak ettiniz mi? İşte tüm detaylar...

Milyonlarca insanın alişveriş yaptığı market zincirlerinin en üst noktalarında yer alan BİM her geçen gün büyümeye devam ediyor. Binlerce mağazasıyla ülkemizde neredeyse herkese kolay ulaşım sağlayarak hizmet etmeye devam eden BİM şirketinin açılımı ise vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Merak konusu olan açılımı ise bir zamanlar sosyal medyada, "Birleşik İslami Marketler" olduğu iddia edilmişti. İnternet medyasında da yaygınlaşan bu iddia BİM şirketi tarafından yalanlandı.

BİM Nedir?

Daha sonrasında BİM resmi internet sitesi üzerinden yapılan bir açıklama sonucunda gerçek ortaya çıktı. Yapılan açıklama ise "BİM nedir?" sorusunu yanıtlayacak nitelikte oldu. BİM'in anlamı ise açıklananlara göre Birleşik Marketler A.Ş.'nin kısaltmasıydı.

BİM, 1995 yılı itibariyle faaliyete geçerek büyük bir yola adım atmıştır. Yapılan açıklamalara göre ana ilkesinin temel gıda ve tüketim malzemelerini mümkün olduğunca en düşük fiyattan ve en yüksek kaliteden müşterilere sunma hedefini koyan marketlerden bir tanesidir. BİM marketler zinciri ise yüksek indirim modelinin ilk temsilcisidir.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış