23 Ocak 2022 14:30 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:33

Kardeşlerim Dizisinden Melisa Baba Dizisine Geçti! Halit Özgür Sarı'dan Müjde Geldi! İkili Yeniden Baba Dizisinde Bir Arada!

Kardeşlerim Dizisinden Melisa Baba Dizisine Geçti! Halit Özgür Sarı'dan Müjde Geldi! İkili Yeniden Baba Dizisinde Bir Arada!

En son Kardeşlerim dizisiyle ortalığı yıkan iki dizide ayrılışlarıyla büyük tepki çekmişti. Kardeşlerim dizisinin Melisa'sı Show Tv ekranlarının yeni dizisi Baba'ya geçiş yaparken, Kadir rolünde olan Halit Özgür Sarı'da müjdeyi verdi. işte haber hakkında tüm detaylar!

ATV kanalında yayında olan Kardeşlerim dizisi oldukça ilgi gören yapımlar arasında bulunmaya devam ediyor. Her sahnesi merakla izlenen dizi herkesi ekranların başına kilitlemeye devam ediyor. Yayına başladığı zamandan bu yana seyirciler tarafından merakla takip edilen Kardeşlerim dizisinden ayrılan iki isim herkesi çok üzmüştü. Oyuncuların geri döneceği düşünülse de umulan olmadı. Melisa rolünde yer alan Damlasu İkizoğlu Show kanalının yeni dizisi Baba'ya geçiş yaptı. Başka gelen bir haber ise herkesi sevince boğdu. Halit Özgür Sarı müjdeyi verdi. Artık iki isim yeniden bir arada! 

Kardeşlerimde Çok Seviliyorlardı! 

ATV kanalının rekortmen dizisi Kardeşlerimde rol alan oyuncu Halit Özgür Sarı en büyük kardeş olarak dizide bulunuyordu. Oyuncunun diziden ayrılmasından sonra izleyenler çok üzüldü. Hatta bu nedenden dolayı Kardeşlerim dizisini izlemeyi bırakanlar dahi olmuştu. Diziden neden ayrıldığı ise merak konusu olurken, oyuncunun yaptığı açıklamayla olay aydınlandı. Halit Özgür Sarı'nın senaryo gereği diziden ayrıldığı ortaya çıktı.

Damlasu İkizoğlu Baba Dizisinde! 

Adeta aile bireylerinden biri olarak görülen oyuncunun ayrılışı izleyenleri resmen yıktı. Halit Özgür Sarı'dan sonra dizinin Melisa'sı veda edenler arasına katıldı. Şimdi ise bir haber herkesin neşesini yerine getirdi. Ay yapımın yeni dizisi Baba, Damlasu İkizoğlu'na resmen kucak açtı. Usta oyuncu Haluk Bilginer ile aynı projede yer alacak oyuncu şimdiden herkesi heyecanlandırdı! Fakat Baba dizisinden müjdeler bitmedi! 

Halit Özgür Sarı Geliyor! 

İki sevilen oyuncuyu ayrılmak istemeyen yapımcılar Halit Özgür Sarı'ya teklif götürdü. Sosyal medya üzerinden bu haberi duyuran oyuncu herkesi sevince boğdu. Uzun süre ayrı kalan ikiliyi yeniden ekranlarda aynı dizide görmek herkesi heyecanlandırdı. Kadrosunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Beril Pozam, Bihter Dinçel, Damlasu İkizoğlu gibi isimler yer alıyor. Konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Baba dizisi, Show Tv kanalında izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. Aksiyon ve dram türünde olan dizinin yönetmenliğini ise Çağrı Bayraktar üstleniyor. Youtube üzerinden fragmanı yayınlanan dizinin şubat ayının sonlarına doğru yayında olması bekleniyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış