5 Şubat 2022 12:00 Güncelleme : 6 Şubat 2022 13:48

Sadakatsiz Dizisinde Seyircinin Aklı İle Oynandı! Bu Hata Yüzünden Reyting Düşebilir

Sadakatsiz Dizisinde Seyircinin Aklı İle Oynandı! Bu Hata Yüzünden Reyting Düşebilir

Sadakatsiz dizisinde dikkat çeken büyük hata şok etkisi yarattı! Bu hata fark edildiğinde reytingler resmen alt üst olacak...İşte sadakatsiz de yaşanan büyük hata!

Sadakatsiz dizisinde yaşananalar resmen seyriciye sinir krizi yaşattı. Seyirciler bu yaşanan büyük hatadan sonra "Artık final yapın!" yorumlarını ard arda dile getirdi.

Asya'nın yaşadıkları ise tam bir ayrı krize sebebiyet verdi. Sosyal medya üzerinde çığ gibi tepkilere yol açan bu olay resmen ağızları açık bıraktı! İşte bu şaşırtıcı olayın detayları...

"Bıktık" Dizi Artık Bitsin."

Sadakatsiz dizisi yayınlanan son bölümü ile resmen ekran başındakilere sinir krizi geçirtti. "Yeter artık final vermeli!" noktasına gelen seyirciler, Asya'nın son bölümde yaşadığı olay karşısında iyice cinnet geçirdi. 

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen Caner Cindoruk ve Berkay Ateş gibi birçok ünlü ve başarılı oyunucunun yer aldığı Sadakatsiz dizinin son bölümü 2 Şubat tarihinde ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Aras, Asya'nın oğlu Ali tarafından suçlanınca olaylar iyice karıştı! İşte merak uyandıran ve sinir bozan o detaylar...

Sevilerek Takip Ediliyordu...

Sevilerek takip edilen Sadakatsiz dizisinde son bölümde olanlar resmen seyirciye sinir krizi geçirtti! Asya ve Aras son bölümde Ali ile birlikte vakit geçirmek için yemek yapmışlardı. Aras ve Asya arasında her şey düzelmiş ve yolundayken; Ali annesinin yokluğundan faydalanarak resmen skandal derecede bir hamlede bulundu. 

Eline almış olduğu her şeyi iki dakika içerisinde yerle bir eden Ali, Aras karakterine, "Sen gelmeden biz çok mutluyduk. Her şey yolundaydı. Sen geldiğin zaman bizim hiçbir düzenimiz kalmadı. Seni istemiyoruz diyoruz anla artık!" sözlerini dile getirmişti. Bu sözlerden sonra her şeyi paramparça eden Ali'nin arkasından ise o anda Asya içeriye girdi. Aras herhangi bir problem yokmuş gibi davrandığında Ali tüm ipleri inceldiği yerden kopararak bombayı patlattı. 

 

Bahar'a, Aras'ın kendine vurduğunu dile getiren Ali, Aras'ın kötü olduğu sözlerini sıklıkla dile getirdi.  Devamında ise Aras'ın kendisine vurduğunu dile getiren Ali, ortalığı ayağa kaldırdı. Volkan Ali'nin söylediklerini duyunca resmen ortalığı birbirine kattı. 

Volkan soluğu resmen Asya'nın evinde aldı. Ortalık ise tam burda karıştı! Seyirci bu durumu hiç hoş karşılamadı...

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış