1 Ağustos 2022 16:50 Güncelleme : 1 Ağustos 2022 16:50

Halil Sezai'nin kardeşinden büyük itiraf! Küçükken Halil Sezai'yle ilgili anısı herkesi gülmekten yerlere yıktı

Halil Sezai'nin kardeşinden büyük itiraf! Küçükken Halil Sezai'yle ilgili anısı herkesi gülmekten yerlere yıktı

Halil Sezai’nin kardeşinden büyük itiraf! Halil Sezai’nin kardeşi Duygu Paracıkoğlu kahkahaya boğdu. Bakın abisi hakkında neler dedi.

YouTube sonrasında adını geniş kitlelere duyurmuş olan komedyen Hasan Can Kaya'nın şimdilerde dijital platform Exxen'de Konuşanlar adlı programda ünlü şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai’nin kardeşi Duygu Paracıkoğlu katıldı. Oyunculuk yapan Duygu Paracıkoğlu’nun abisi ile ilgili yaptığı açıklamalar büyük şaşkınlık yarattı. İşte hepsi ve daha fazlası haberimizin detayında sizlerle.

Duygu Paracıkoğlu’nun yapmış olduğu açıklamalar

Başrolünü Melike Güney’le paylaştığı 2011’de vizyona girmiş olan romantik ve dram türündeki İncir Reçeli filmi ve İsyan şarkısı ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Halil Sezai’nin kardeşi Duygu Paracıkoğlu konuk oldu. ‘konuşanlar’ programına damga vurdu. Ne iş yapıyorsun? sorusu üzerine ‘en son TRT1’de dizide oynuyordum hamile kalınca bıraktım.’ açıklamalarını yapan duygu Paracıkoğlu yıllar öncesine ait abisi ile ilgili hikaye anlatınca stüdyoda bulunan herkes kahkahaya boğuldu. Biz üç kardeşiz, iki abimle bir de ben varım ama ben ortaokul sonuna kadar dört kardeşiz sanıyordum. Küçükken kardeşim olsun diye çok alıyordum annem işte benim için hamile kaldı. Sonra düşük yapınca ben çok ağlamıştım. Sezai abim de çok ağlıyorum diye üzülmüş olacak ki cebinden sahte bir hapı vardı onu çıkardı. Onu içiyordu ve küçük oluyordu sonra sıkılınca bırakıyor tekrar abim oluyordu. Parka götürüyordum onu çikolata alıyordum. Abim çok güzel oyun oynuyordu sırf ben üzülmeyim diye ben artık ergenleşince bıraktım tabi bunu. Üç yıl boyunca falan ağladım kardeşim öldü diye.

Parka götürüp abim Halil Sezai’yi salıncaklardan sallıyordum.

Son dönemlerde geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmış olan Hasan Can Kaya'nın onun Halil olduğunu biliyordum ama yine de özlüyordum. "Abin o kadar iyi oynuyordu mu yani?" Sorusuna Duygu Paracıkoğlu "tabi çok iyi elinden tutup parka götürüyordum salıncakta sallıyordum."
Büyük şaşkınlık yaratan sözlerin ardından hapın ismini biz de öğrenebilir miyiz şekilde esprisi de kahkahaları beraberinde getirmiştir

Parka götürüp abim Halil Sezai’yi salıncaklardan sallıyordum.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış