20 Aralık 2022 15:10 Güncelleme : 20 Aralık 2022 15:10

İntikam bu burçların ruhunda var! Sakın merhamet beklemeyin işte o burçlar

İntikam bu burçların ruhunda var! Sakın merhamet beklemeyin işte o burçlar

Astroloji kuşağının bu burçlarıyla ters düşmek istemezsiniz. Gözü kara olan bu burçlar birine kinlendikleri zaman intikamını yarına bırakmıyor. Her burç kadar günlük yaşamına devam eden bu burçlar bir konuya kızdıklarında çok farklı birine dönüşebiliyorlar. İntikam bu burçların ruhunda var! Sakın merhamet beklemeyin işte o burçlar...

Zodyak kuşağında yer alan burçların kimisi kendine yapılan bir haksızlığı gördüklerinde konuyu uzatmak yerine zamana bırakırken kimi burçlar intikamlarını yarına bile bırakmıyor. Bu burçları canını sıkmak istemezsiniz. Oldukça enerjisi yüksek olan bu burçlar intikamlarını kendilerini yormadan usta bir biçimde alıyorlar. İşte Zokyak'ın efsane ve adından sıkça söz ettiren intikam ustası burçlarını sizler için derledik.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Akrep ve yükselen akrep burcu etrafınızda görüp görebileceğiniz en akıllı ve keskin bir zekaya sahip burçlar arasında yerini alıyor. Akıllı oldukları kadar yüksek enerji ve yüksek auraya sahip bu burçlar sevdiği insanlara kadar bir noktaya kadar hassas yaklaşırken canı yandığında intikam için kafasında oldukça kısa ve pratik bir yol oluşturuyor. Akrep ve yükselen akrep burcu bir konu hakkında üzüldüğünde oldukça farklı birine dönüşebiliyor ve önce sözleri ardından eylemleri ile intikamını alıyor.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen aslan burcu sahip olduğu yüksek egosu ve yönetme kabiliyeti özellikleri ile insan ilişkileri kuvvetli burçlar arasında yerini alıyor. Yönetme üzerine doktora yapan aslan ve yükselen aslan burcu hayatta kendine ve dış görünüşüne oldukça fazla özen gösteren burçlar arasında yerini alıyor. Kendini oldukça fazla seven aslan ve yükselen aslan burcu emeklerine karşın birinin hoş olmayan davranış ve sözlerine karşı sessiz kalmıyor karşısındaki insanın duygu durumunu kolay bir şekilde değiştirebiliyor. Aslan burcunun egosuyla fazla uğraşmamanızı tavsiye ediyoruz.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen koç burcu bugünün işini yarına bırakmaya burçlar arasında yerini alıyor. Koç ve yükselen koç burcu Zodyak kuşağının ilk sırasında yer alan burç olarak tüm özelliklerini derinden ve keskin bir biçimde yaşayan bir burç olarak karşımıza çıkıyor. İyiyken fazlaca iyi koç burcunun düşmanlığı da bir o kadar iyi oluyor. Kolay kolay kendine yapılan davranışı ve sözü unutmayan koç ve yükselen koç burcu intikamını hissettirilen duygular oranında alıyor.

Etiketler

Astroloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış