15 Aralık 2022 14:40 Güncelleme : 15 Aralık 2022 14:40

Kemal Kılıçdaroğlu en net tavrını koydu! İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığı için olay yaratacak sözler! Adayı resmen açıkladı!

Kemal Kılıçdaroğlu en net tavrını koydu! İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylığı için olay yaratacak sözler! Adayı resmen açıkladı!

Ankara'da gazete temsilcileri ile bir araya gelerek görüşme gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanlığına aday olma ihtimaline ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki gazetelerin temsilcilerini CHP genel merkezinde kabul etti. Burada bir değerlendirme toplkantısı için teösilcilerle bir araya gelen Kılıçdaoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak hazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın olası cumhurbaşkanı adaylıkları hakkındaki soruya sürpriz yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu ve Yavaş'ın adaylık açıklaması

"GÖREVLERİNE DEVAM ETMELERİNİ İSTİYORUM”

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda sıcak bakacağı yönünde yaptığı bir açıklama sonrasında kendisinin 'Hayır' demesi yönünde sorulan bir soruyu yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Sayın Akşenor'un görüşüne saygı duyuyoruz. Her iki belediye başkanımız da görevini başarıyla yerine getirdi, başarılarını da devam ettirmelerini istiyoruz."

Etiketler

Siyaset  

Yorumlar

1 Yorum Yapılmış
  1. Mustafa

    İyidir iyi devam etsinler bişi olmaz zati

    15-12-2022 14:48