2 Ekim 2022 01:27 Güncelleme : 2 Ekim 2022 01:27

MasterChef Barış'ın babası aradı, herkes mum kesildi! Şefler bunun hesabını fena soracak, demedik söz bırakmadı

MasterChef Barış'ın babası aradı, herkes mum kesildi! Şefler bunun hesabını fena soracak, demedik söz bırakmadı

TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışmalarından birisi haline gelen MasterChef yeni 2022 sezonuyla adeta fırtınalar estiriyor. Sosyal medyanın gündeminde yer almayı başaran MasterChef programında geçtiğimiz gün olaylar patlak verdi. Yarışmacılardan olan Barış'ın fişinin çekileceği yönde dedikodular sosyal medyayı sarstı. Mehmet Şef'i arayan yarışmacı Barış'ın babası öyle şeyler söyledi ki duyanlar kulaklarına inanamadı.

MasterChef 'de Görülmemiş Olay!

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef isimli yarışma programı geçtiğimiz gün yeni bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümünde yapılan dokunulmazlık yarışması üzerine Mavi takım mağlup olarak haftayı üzüntü ile sonlandırdı. Dokunulmazlık yarışmasını kazanan Kırmızı takım ise Mavi takım yarışmacılarını eleme potasına gönderdi. Yarışmada yer alan Barış Demir hakkında yaşanan olay ise ipleri kopma noktasına getirdi. İşte tüm detaylar...

MasterChef 'de Görülmemiş Olay!

Mehmet Şef Neler Duydu?

Yarışmaya katıldığı günden itibaren büyük şanssızlıklar yaşayan Barış'ın başına en büyük şanssızlıklardan birisi geçtiğimiz bölüm geldi. Yarışmanın bitmesine yakın sıralarda Barış, Fatma Nur isimli yarışmacıya, "Öte de konuş! Git orada konuş" ifadelerini kullanınca öfkelenen Fatma Nur, "Hoşt!" diyerek sesini yükseltti. Daha sonrasında devam eden Fatma Nur, "Barış sen çok iğrenç bir insansın! Burada hesaplaşmazsak dışarıda hesaplaşırız! Düzgünce davran, karakterin sıfır! Bir şey diyeceğim senin karakterin yok" ifadeleriyle seyirciyi şaşkına çevirdi.

Yaşanan olaylar üzerine babasıyla ayrı kaldıklarını ifade eden Barış isimli yarışmacı, başta Somer Şef olmak üzere diğer sevenlerini ve şeflerini hüzne boğdu. Barış'ın babası zengin bir esnaf olduğu konuşulurken sosyal medya gündeminde yeni bir iddia daha parladı. Dedikodulara göre Barış'ın babası MasterChef jürilerinden olan Mehmet Şef'i arayarak, "Barış'ı adam ederseniz siz edersiniz şefim! Bizi utandırıyor..." ifadelerini kullandı. Bu konuşma üzerine Mehmet Şef, Barış isimli yarışmacının tüm özelliklerini sıralayarak çok yetenekli birisi olduğunu da vurguladı. Yaşanan bu olaydan kısa bir süre önce ise Barış'ın yapmış olduğu kebapları protesto eden Şef'ler tadım yapmayarak arkalarını dönmüşlerdi. Bu olay sonucunda ise utancından kızardığını belirten Barış'ın başına tekrardan böyle bir olayın gelmesi hakkındaki düşünleriniz nedir?

Mehmet Şef Neler Duydu?

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış