16 Mayıs 2022 22:01 Güncelleme : 16 Mayıs 2022 22:01

Müge Anlı’nın Eski İş Arkadaşı Psikolog Arif Verimli Melis Sezen’e Yaptığı Yorumla Alkış Aldı Övgü Topladı Adamsın!

Müge Anlı’nın Eski İş Arkadaşı Psikolog Arif Verimli Melis Sezen’e Yaptığı Yorumla Alkış Aldı Övgü Topladı Adamsın!

Ekranların en sevilen isimleri arasında yer alan ünlü psikolog Arif Verimli, Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrıldıktan sonra sosyal medya üzerinde daha da aktif olmaya başlamıştı. Ünlü psikolog, geçtiğimiz günlerde bir milletvekilinin Melis Sezen'in kıyafeti hakkında yaptığı yoruma tepki gösterdi. Arif Verimli tarafından yapılan paylaşım, kısa sürede yoğun ilgi gördü. İşte, Arif Verimli tarafından paylaşılan ve herkesin övgüsünü kazanan o sözlere dair merak edilen tüm detaylar.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllardır psikolog olarak ekranlara gelen ve milyonlarca televizyon severin gönlünü kazanan Arif Verimli, geçtiğimiz aylarda programdan ayrılarak sevenlerini büyük bir şaşkınlığa uğratmıştı. Şimdilerde ise ünlü psikolog, Melis Sezen’e verdiği destekle gündeme gelmeyi başardı.

Geçtiğimiz günlerde eski milletvekili Ahmet Çakar, Melis Sezen’in ödül törenin giydiği kıyafet için ‘’Bir kıyafet giymiş kanunen suç. Göğüs dekoltesi tamamen açık. Sutyen yok ve göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş.’’ açıklamasını yapmıştı. Bu sözlere ünlü psikolog Arif Verimli’den tepki de gecikmedi. İşte, Arif Verimli tarafından Melis Sezen’e yönelik destek ifadelerinin merak edilen tüm detayları. 

Psikolog Arif Verimli’den Melis Sezen’e Yönelik Övgüyü Hak Eden Açıklamalar Geldi!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da en aktif karakterler arasında gösterilen psikolog Arif Verimli, geçtiğimiz günlerde eski milletvekili Ahmet Çakar tarafından Melis Sezen’in kıyafetine dair yapılan yorumlara karşı tepki geldi.

Ünlü psikolog, ‘’Kendi adıma bir kadının göğüs dekoltesini değil göğsünü çıplak görsem de kafamı çevirir yoluma bakarım.’’ ifadelerini kullanmıştı. Bu sözler, kısa sürede övgü dolu yorumlara ev sahipliği yaparken bir kullanıcı, ‘’Kafanızı çevirmeniz de rahatsızlık hissi uyandırabilir. Dümdüz normal bir insan görmüş gibi yolunuza devam etmelisiniz bence.’’ yorumunu yapmıştı. Arif Verimli bu yoruma, ‘’Aynen öyle. Ben de kesinlikle öyle yaparım.’’ cevabını verdi. 

Psikolog Arif Verimli’den Melis Sezen’e Yönelik Övgüyü Hak Eden Açıklamalar Geldi!

Arif Verimli’nin Melis Sezen’e Verdiği Destek Sosyal Medyada Yoğun İlgi Gördü!

Sosyal medya platformları, geçtiğimiz günlerde Arif Verimli tarafından Melis Sezen’e yönelik gelen destek açıklamalarıyla adeta sallandı. Ünlü psikoloğun sözleri, platformların en çok konuşulan konularından biri olurken Verimli’nin paylaştığı o gönderi kısa sürede binlerce beğeni ve övgü dolu yorumlar aldı. Şimdilerde Melis Sezen’in bu sözlere nasıl bir cevap vereceği, magazin severler tarafından merakla beklenmeye başlandı.

Arif Verimli’nin Melis Sezen’e Verdiği Destek Sosyal Medyada Yoğun İlgi Gördü!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış