30 Temmuz 2022 11:13 Güncelleme : 30 Temmuz 2022 11:13

Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan’dan aşk dolu sözler! Eşini resmen göklere çıkardı aralarındaki yaş farkı konuşuluyordu

Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan’dan aşk dolu sözler! Eşini resmen göklere çıkardı aralarındaki yaş farkı konuşuluyordu

Çocuklar Duymasın dizisinde yıllarca Meltem karakterini canlandırarak yoğun bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Pınar Altuğ, 2008 yılında kendisinden 9 yaş küçük meslektaşı Yağmur Atacan ile nikah masasına oturarak herkesin tepkisini çekmişti. Şimdilerde evliliklerini çok mutlu şekilde devam ettirdikleri bilinen ikili, aşk dolu tatil pozlarıyla ağızları açık bıraktı. Üstelik Yağmur Atacan’ın Pınar Altuğ için söylediği o sözler, daha uzun bir süre konuşulacak gibi duruyor. İşte, Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ çiftinin tatilden paylaştıkları aşk kokan sosyal medya gönderilerine dair merak edilen tüm detaylar.

Ekranların en sevilen isimleri arasında gösterilen Pınar Altuğ, yıllardır çalkantılı aşk hayatıyla magazin gündemini karıştırmaya devam ediyordu. Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalara kazınan ünlü isim, 2008 yılında meslektaşı Yağmur Atacan ile dünya evine girmişti.

Ünlü çiftin aralarında tam 9 yaş olması, hayranlarının eleştirilerine neden oluyorken ikili, tüm tepkileri kulak arkası ederek 2009 yılında kızları Su Atacan’ı kucaklarına almışlardı. Şimdilerde tatilde oldukları bilinen Atacan ailesi, keyifli anlarını sosyal medya hesaplarında paylaşınca bir anda ilgi odağı olmayı başardılar. İşte, Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ’un yorgunluk attıkları tekne keyiflerine dair merak edilen tüm detaylar.

Yağmur Atacan eşi Pınar Altuğ ile çekildikleri fotoğrafları aşk sözleriyle paylaştı!

Magazin gündeminin en çok konuşulan çiftleri arasında gösterilen Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, yoğun geçen dizi sezonundan sonra soluğu tatilde almışlardı. Kendi tekneleriyle mavi tura çıktıkları bilinen ikili, keyifli anlarını da sürekli sosyal medya takipçileri ile paylaşıyorlardı.

Özellikle Yağmur Atacan tarafından yapılan paylaşımlar, ünlü ismin Pınar Altuğ’a tutkulu bir şekilde aşık olduğunu bir kez daha kanıtladı. Başarılı oyuncu, Pınar Altuğ ile olan samimi pozlarının altına ‘’Sıcak, sen ve ben’’ notunu paylaşarak milyonların taktirini kazanmayı başardı. Üstelik Yağmur Atacan’ın aşk dolu gönderileri, kısa sürede binlerce beğeni alırken içerisinde ünlülerin de yer aldığı bir kullanıcı ordusu tarafından yorum yağmuruna tutuldu. 

Yağmur Atacan eşi Pınar Altuğ ile çekildikleri fotoğrafları aşk sözleriyle paylaştı!

Sosyal medya Yağmur Atacan’ın aşk dolu paylaşımlarıyla resmen sallandı!

Magazin gündeminde olduğu kadar sosyal medyada da oldukça yoğun şekilde takip edilmekte olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, paylaştıkları tatil gönderileriyle platformları çalkamayı başardı. Birçok kullanıcı, ikilinin aşkı doyasıya yaşadıklarını ifade ederken ‘’Türkiye’nin en iyi çifti!’’ yorumlarında da bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ tarafından paylaşılacak yeni gönderleri dört gözle beklemeye başladı. 

Sosyal medya Yağmur Atacan’ın aşk dolu paylaşımlarıyla resmen sallandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış