13 Aralık 2022 18:20 Güncelleme : 13 Aralık 2022 18:20

Seçimlerde dikkat çeken fark! İki ittifak arasında ara açıldı: O ittifak anketlerde liderliği göğüsledi

Seçimlerde dikkat çeken fark! İki ittifak arasında ara açıldı: O ittifak anketlerde liderliği göğüsledi

BUPAR tarafından yapılan seçim anketinin sonuçları şaşırttı. Anket sonuçlarına göre, seçimi "Millet ittifakı" alır diyenlerin oranı I,5 olurken, "Cumhur ittifakı"ndan yana oy kullananlar 9.4'te kaldı. İşte, BUPAR'ın son anketiyle ilgili detaylar...

BUPAR araştırma sonuçları, Altılı Masa'nın anayasa değişikliği önerisi ile CHP'nin "İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi"nin seçmenlerce olumlu karşılandığını ortaya koydu.

Seçimleri "Millet İttifakı"nın kazanacağını söyleyenler %49.5 olurken, "Cumhur İttifakı"ndan yana oy kullananlar %39.4'te kaldı.

SEÇMENDEN YOĞUN İLGİ

BUPAR tarafından düzenlenen anket sonuçları CHP'nin İkinci Yüzyıla Çağrı programına seçmenin yoğun ilgi gösterdiğini ortaya koydu. Anket sonuçları katılımcılarının %66,9'unun CHP'nin çağrısını duyduklarını gösterdi.

 bupar seçim anketi

Anket sonuçları katılımcıların %57.1'inin beyannamede ki hedeflerini beğendiğini, %27.7'sinin ise beğenmediğini gösteriyor. Düşüncesini belirtmeyenlerin oranıysa %15.2 olarak belirlendi.

Seçmenlere sorulan seçimlerde hangi ittifak adayının kazanacağı sorusuna verilen cevaplarda ise %49.5 Millet İttifakını, %39.4 de Cumhur İttifakını seçti. Katılımlcıların %11'i ise bu konuda kararsız.

Etiketler

Siyaset  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış