8 Şubat 2022 15:31 Güncelleme : 8 Şubat 2022 17:24

Hande & Bengü Soral 750 Bin Euro'luk Evde Düşman Çatlattı! Eniştem Sağolsun....

Hande & Bengü Soral 750 Bin Euro'luk Evde Düşman Çatlattı! Eniştem Sağolsun....

Bensu Soral’ın doğum günü sebebiyle Cannes’e giden Bensu Soral ve kardeşi, Hakan Baş’ın milyon Euro luk evinin terasında ihtişamlı kahvaltı masasıyla poz verdi.

Bensu Soral ile eşi Hakan Baş çifti ilişkilerindeki sorunları halledip mutlu pozlar vermeye devam etti. Çiftin aralarındaki buzların erimesindeki en önemli etken ise Abla Hande Soral ve eşi İsmail Demirci olduğu öğrenildi.

Balkon sefası

Hande Soral, Bedirhan Soral ve İsmail Demirc fotoğraflardaki havalı pozlarıyla takipçileri takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.
Bensu Soral’ın ablası Hande Soral’ın eşi İsmail Demirci hem baskın hem de eğleceli karakteriyle Bensu Soral ve Eşi Hakan Baş’ın aralarını düzeltmesinde büyük etkiye sahip olduğu anlaşıldı.



Balkon sefası

Evin değerinin ise tam 750 bin euro

Hamile olan Hande Soral, eniştesinin balkonunda kahvaltı yaparken poz verdi. İsmail Demirci bu çerçeveye mizahi bir şekilde "Bu hayatı yaşıyorsun" yorumunu yaptı. Hakan Baş’ın evinin bulunuğu, dünyanın en lüks tatil bölgelerinden biri olan Cannes, Hollywood yıldızlarının yuvasıdır. Bensu Soral'ın ikizi Bedirhan da Cannes'da tatildeydi. Evin değerinin ise tam 750 bin euro olduğu öğrenildi.

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış