16 Şubat 2022 19:30 Güncelleme : 16 Şubat 2022 16:26

Survivor Atakan’ın Eşi Nazar Değmesin Dedirtti! Atakan Arslan’ı Resmen Göklere Çıkardı!

Survivor Atakan’ın Eşi Nazar Değmesin Dedirtti! Atakan Arslan’ı Resmen Göklere Çıkardı!

Survivor All Star 2022 yarışmasının en iddialı isimleri arasında yer alan Çağan Atakan Arslan, aile hayatıyla da örnek teşkil etmeye devam ediyor. Özellikle Arslan'ın güzel eşi Zeynep Korkmaz, Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla magazin gündemine adeta bomba gibi düşüyor. İşte, ikili hakkında merak edilen tüm detaylar.

Survivor All Star yarışmasının birincilik konusunda en iddialı yarışmacılarından Çağan Atakan Aslan, kameralar dışında özel hayatıyla da merak uyandıran isimlerin başında geliyor. Bu nedenle Çağan Atakan Arslan’ın Instagram fenomeni eşi Serap Korkmaz, aşk pozlarını tüm takipçileri ile paylaştı. İkili, sosyal medya hesapları üzerinden milyonlarca kişi tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.


Survivor yarışmasının en çok akıllara kazınan ismi Atakan Arslan, ada dışındaki hayatıyla da merak edilen isimlerin başında geliyordu. Arslan’ın Instagram fenomeni eşi, mutlu anlarını sık sık sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak sevenlerine birçok mesaj gönderiyor. Geçtiğimiz gün ikili tarafından paylaşılan gönderiler, milyonlarca kullanıcıya ‘’Maşallah’’ dedirtti. Atakan Arslan’ın güzel eşi de görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Çağan Atakan Arslan Aile Hayatıyla Örnek Teşkil Ediyor!

2016 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla akıllardan çıkmayan ve Survivor All Star 2022 yarışmasına katılmaya hak kazanan Çağan Atakan Arslan, aile hayatıyla da örnek temsil eden isimlerin başında geliyor. Arslan’ın eşi Serap Korkmaz, aşk dolu paylaşımlarıyla eşini çok özlediğini her seferinde belirtiyor. Geçtiğimiz gün kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Serap Korkmaz, Dominik’te ter döken eşine seslendi. Korkmaz, eşiyle yer aldığı görüntüleri paylaşıp, ‘’Gölgen bile bize yetiyor sevgilim. Her saniye yanımdasın, ben de senin yanındayım.’’ notunu düştü. 

Çağan Atakan Arslan Aile Hayatıyla Örnek Teşkil Ediyor!

Survivor Çağan Atakan Arslan ve Eşi Serap Korkmaz Kimdir?

Özel hayatıyla milyonların ilgisini çeken Çağan Atakan Arslan, aile hayatıyla da sürekli araştırılmaya devam ediliyor. 2016 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla ekranlarda ilk defa görülen Arslan, şimdilerde Survivor All Star 2022 yarışmasında Dominik’te kıyasıya bir mücadele içerisinde yer alıyor. Atakan Arslan ve Serap Korkmaz, 2017 yılında nikah masasına oturarak dünya evine girmişlerdi. Evlendikten 1 yıl sonra bir erkek çocuk sahibi olan çift, sosyal medyanın da en güçlü isimleri arasında yer alıyor. Özellikle Zeynep Korkmaz, yaptığı her paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düşüyor.
Atakan Arslan’ın eşi Serap Korkmaz, Avrupa’da İç Mimarlık eğiti aldıktan sonra mesleğini ilerletebilmek için Türkiye’ye dönme kararı aldı. Uzun bir süre dünyaca ünlü tasarım firmalarında çalışan Korkmaz, şimdilerde kendi kurduğu mimarlık şirketinin yönetim kurulunda yer alıyor. Instagram’da 500 bin takipçisi olan güzel isim, yaptığı her paylaşımda övgü dolu yorumlar alıyor. Korkmaz’ın paylaşımlarına, ‘’Maşallah çok güzel bir kadınsın, ‘’Ne kadar tatlı bir annesin’’ ve ‘’Çok farklı bir havanız var’’ gibi yorumlar yapılıyor. 

Survivor Çağan Atakan Arslan ve Eşi Serap Korkmaz Kimdir?

Ayrıca Serap Korkmaz ve Atakan Arslan ikilisinin oğulları Leon Aslan’da yakışıklılığıyla annesi kadar ilgi odağı olmaya devam ediyor. 

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış