23 Haziran 2022 08:40 Güncelleme : 23 Haziran 2022 08:39

Survivor Ekstra'dan Atılan Semih Öztürk İntikamını Fena Aldı, Şampiyonu Açıkladı! Acun Ilıcalı Sus Dedikçe Anlattı

Survivor Ekstra'dan Atılan Semih Öztürk İntikamını Fena Aldı, Şampiyonu Açıkladı! Acun Ilıcalı Sus Dedikçe Anlattı

Avatar Atakan elendi, Semih Öztürk konuştu. Semih Öztürk’ün açıklamaları herkesin ağzını açık bıraktı. Bu açıklamalar gündeme adeta bomba gibi düştü.

 Ekranların en sevilen yarışmacılarından biri olan Survivor All Star 2022’de eleme potasından az oy alarak Avatar Atakan elendi. Elenmesinin ardından Semih Öztürk gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Duyanlar kulaklarına inanamadı. İşte Semih Öztürk’ün gündemi sallayan açıklamaları…

Semih Öztürk’ün Bu Paylaşımından Sonra Herkesin Ağzı Açık Kaldı

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışmalarından biri olan Survivor All Star 2022 bu yılda da en çok izlenen arasında yerini alıyor. Survivor Ekstra yorumcularından olan Semih Öztürk’ün açıklamaları herkesi şok içinde bıraktı. Survivor Ekstra’da yorumcu olan Semih Öztürk’ün programdan ayrılmasının ardından akıllara kovuldu mu soruları gelmişti. Survivor All Star yarışmasında Kırmızı takım ve Mavi takım arasında yaşanan 3. Dokunulmazlık kazananı Mavi takım olmuştu. Eleme potasına giden isimler de Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Avatar Atakan oldu. Eleme potasından az oy alarak elenen Avatar Atakan’ın adaya veda etmesi herkesin ağzını açık bıraktı. Elenmenin ardından Semih Öztürk’ün açıklamaları da herkesi şok etti.

Semih Öztürk’ün Bu Paylaşımından Sonra Herkesin Ağzı Açık Kaldı

Sosyal Medya Hesabından Paylaşımda Bulundu Herkes Şok Oldu

Survivor Ekstra programının yorumcularından biri olan Semih Öztürk’ün programdan bir anda ayrılması herkesin dikkatini çeken konulardan biri olmuştu. Avatar Atakan’ın elenmesinin ardından Semih Öztürk sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımında Avatar Atakan gittiyse herkesin gidebileceğini söyledi. Ardından şampiyonun kadın olabileceğini ve bunun onun için sürpriz olmayacağını dile getirdi. Şampiyonun kadın olacağını açıklayan Semih Öztürk’ün bu açıklamaları resmen gündemi salladı. Paylaşımı görenler çeşitli yorumlarda bulundu.
Semih Öztürk’ün bu açıklamasından sonra gözler Acun Ilıcalı’ya döndü. Semih Öztürk’ün bu paylaşımından sonra Acun Ilıcalı’nın ne tepki vereceği oldukça merak edildi. Semih Öztürk’ün paylaşımı kısa süre içinde gündem oldu. Konuyla ilgili Acun Ilıcalı’dan bir açıklama bekleniyor. Paylaşım hakkında henüz Acun Ilıcalı bir açıklama yapmadı.

Sosyal Medya Hesabından Paylaşımda Bulundu Herkes Şok Oldu

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış