10 Nisan 2022 21:01 Güncelleme : 21 Mayıs 2022 11:31

WhatsApp'a O Özellik Gelsin Diye Eylem Yapılmadığı Kalmıştı! Sonunda Beklenen Özellik Geliyor Herkes Çok Sevinecek

WhatsApp'a O Özellik Gelsin Diye Eylem Yapılmadığı Kalmıştı! Sonunda Beklenen Özellik Geliyor Herkes Çok Sevinecek

WhatsApp, dünyanın en gelişmiş ve en ileri teknoloji şirketlerinden biri olan Meta’nın çatısı altında bulunan iletişim uygulaması. WhatsApp adının geçmediği tek bir iletişim dahi kalmadı çünkü artık insanlar birbirleri ile olan bağları dahi WhatsApp ile kurmaya başlıyor. Hal böyle olunca da tabii ki WhatsApp’a sürekli olarak güncelleme getirilmesi gerekiyor.

Yeni gelen güncellemeler ile beraber bazen çok sayıda kullanıcı kaybı yaşayan WhatsApp, buna rağmen uygulamasını her zaman güncellemeyi ve insanların yani WhatsApp kullanıcılarının taleplerini yerine getirmeye çalışıyor. Milyarlarca kişinin kullandığı WhatsApp, tabii ki her kafadan çıkan sesi dinlemek yerine toplu bir şekilde belirtilen talepleri inceliyor. Dikkate alınan talepler 90 gün süre boyunca kayıtlarda kalıyor ve 90 gün içerisinde yine benzer sayıda talep gelirse beta için çalışalar başlıyor. Beta için çalışmaları tamamlanan WhatsApp güncellemesi beta kullanıcılarının beğenisine sunuluyor. En az yüzde 80 oranında beta kullanıcısının bu güncellemeyi beğenmesi gerekiyor. Eğer bu rakama ulaşılırsa betadaki güncelleme alfaya alınarak tüm dünya ile paylaşılıyor. Bu adımların hepsini tamamlayan yeni bir güncelleme daha geldi. İşte detaylar… 

Kaybolan Mesajlar İçin Medya Kaydetme

Kaybolan mesajlarda normal şartlarda kaydedilen medyalar galeriye alınmıyordu. Ama artık kaybolan mesaj olsa da karşı kullanıcı ile paylaşılmış olan medyaların sabit olacak kalabileceği açıklandı. Yani kaybolan mesaj ile size gelen medya bir dakika boyunca değil dilediğiniz kadar sizinle kalabilecek. Manuel kaydetme seçeneği ile gelecek olan bu güncellemenin en büyük faydası ise kanıt niteliği taşıyan görsellerin kaybolan mesaj ile gönderiliyor olmasıydı. WhatsApp, tüm dünyadaki asayiş için güzel bir adım daha attı.  

Kaybolan Mesajlar İçin Medya Kaydetme

Tüm Medyaların Manuel Olarak Kaydedilmesi Seçeneği Geliyor!

Mevcutta IOS cihazlarda bulunan manuel kaydetme seçeneği de artık geliyor. İnsanların daha rahat iletişim kurabilmesini, medyaları manuel olarak kendi cihazlarına indirebilmesini sağlayacak yeni bir güncelleme bilgisi daha paylaşıldı. Şu an da IOS cihazlarda bulunan manuel medya kaydetme seçeneği çok kısa bir süre içerisinde Android cihazlarda da olacak. 

Etiketler

Gündem   Whatsapp  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış