15 Mayıs 2022 04:05 Güncelleme : 21 Mayıs 2022 11:30

WhatsApp Hesabı Olanlar Tehlikede! WhatsApp Son Dakika Uyarısı İle Bu Kişilerin Hesabını Kapatacağını Duyurdu

WhatsApp Hesabı Olanlar Tehlikede! WhatsApp Son Dakika Uyarısı İle Bu Kişilerin Hesabını Kapatacağını Duyurdu

WhatsApp, günümüzün en popüler sosyal medya uygulamalarından bir tanesi olurken aynı zamanda bizim onu kullanmamamız için de elinden geleni yapıyor. Çünkü artık bünyesinde istemediği kimseyi tutmaya tahammülü dahi kalmadı. Ancak WhatsApp’ın aldığı bu son karardan sonra milyonlarca kullanıcının başka uygulamalara kayacağı da malum. İşte ayrıntılar.

WhatsApp, her geçen gün daha nasıl kendini geliştirebiliyor sorusuna yanıt arayan vatandaşlarımızın en iyi bileceği şey tabii ki WhatsApp’ta çalışan binlerce bilgisayar mühendisi. WhatsApp, sadece güncelleme çalışmaları adına bulunmaları için toplamda bin 500’den fazla bilgisayar mühendisini çalıştırıyor. Bu rakam sadece güncelleme ile ilgilenen mühendislerin sayısı. Binlerce personeli ile dünyanın en harika sosyal medya araçlarından biri haline gelen WhatsApp, şimdi de toplamda 100 binden fazla insanın WhatsApp hesabını kapatacağını duyurdu. Kapatılacak olan bu hesapların tamamı WhatsApp’ta topluluk kurallarına uymadığı ve hakkında fazlaca şikâyet olduğu gerekçesi ile toplam da 100 binden fazla WhatsApp hesabının kapatılacağını ilan etti. Eğer sizin de WhatsApp hesabınız tehlikedeyse haberimizin ayrıntısına bakabilirsiniz.  

WhatsApp Ne Zaman Hesap Kapatacak?

WhatsApp’tan alınan bilgilere göre yaklaşık üç hafta içerisinde tüm kapatılması gereken WhatsApp hesaplarının kapatılacağı bilgisi verildi. Yani, eğer sizin de WhatsApp hesabınız kapatılacaksa ortalama olarak son üç haftadan daha kısa süreniz kaldı. WaBetaInfo tarafından verilen bilgiye göre WhatsApp hesabı kapatılacak olan kişiler son bir hafta içerisinde 100 kişiden fazla kişi tarafından engellenmiş, şikayet edilmiş hesapladır. Yani tabii ki de durduk yerde kimsenin WhatsApp hesabı kapatılmaz. Ancak şikayet alan, spam alan ve insanları topluluk kurallarını ihlal edecek şekilde rahatsız eden tüm WhatsApp hesapları teker teker kapatılacak.  

WhatsApp Ne Zaman Hesap Kapatacak?

WhatsApp Hesabının Kapatılması Nasıl Engellenir?

Eğer WhatsApp hesabınızın kapatılmamasını istiyorsanız öncelikli olarak [email protected] mail adresine TC kimlik belgenizin fotoğrafı ve selfienizi ekleyerek İngilizce bir şekilde WhatsApp hesabınızın kapatılmamasını talep etmeniz gerekiyor. Yoksa WhatsApp hesabınız en geç üç hafta içerisinde tamamen kapatılacak ve aynı numara ile bir daha WhatsApp hesabı açılamayacak. 

Etiketler

Gündem   Whatsapp  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış