6 Nisan 2022 15:10 Güncelleme : 21 Mayıs 2022 11:31

WhatsApp'ın Eski Halinden Eser Kalmayacak! Artık Değişiyor İşte WhatsApp'ın Yeni Hali

WhatsApp'ın Eski Halinden Eser Kalmayacak! Artık Değişiyor İşte WhatsApp'ın Yeni Hali

WhatsApp, 1,9 milyar insanın aktif bir şekilde kullandığı iletişim uygulaması. Onu bu kadar popüler yapan en büyük özelliği ise sade, hızlı ve kesintisiz hizmet veriyor olmasıdır. Bugüne kadar benzeri bir uygulama olmadığı gibi bir de mobil platforma has bir uygulama olması sebebi ile WhatsApp bugünlere kadar gelebildi.

WhatsApp, yine bomba gibi bir güncelleme getiriyor. Bugüne kadar hep kullanıcı yorumları ve istekleri dikkate alınacak geliştirilen WhatsApp, bundan sonra da öyle olmaya devam edecek. Özellikle son iki yıl içerisinde geliştirilen güncellemelerin tamamı WhatsApp kullanıcılarının istekleriydi. Meta, yaptığı açıklamada iki yıldır hiçbir şekilde kendi isteklerine göre değil, kullanıcı yorum ve isteklerine göre güncellemeler yapıldığına yer vermişti. İnsanların görüş ve beklentilerine son derece saygı duyan WhatsApp, insanların WhatsApp’tan beklentilerini karşılamaya çalışıyor. Yine bu önemli isteklerden birkaçını yerine getirmek maksadıyla WhatsApp beta test programına yeni bir sürüm daha ekledi. Beta test programına katılmış olan tüm kullanıcılar WhatsApp’ın önceden hazırladığı tüm güncelleme sürümlerini inceleyip olası hataları tespit ediyor.  

WhatsApp Kamera Görünümü Değişiyor!

Yaklaşık 400 bin insanın WhatsApp kamera ekranındaki fazla nesnelerin düşürülmesini ve ekranın daha sade olmasını istedi. WhatsApp yöneticisi yaptığı açıklamada ekranın daha sade olmasını isteyen 400 bin kullanıcıyı dikkate aldıklarını ve böylesine önemli bir güncellemenin hızlıca getirilmesi gerektiğini düşündüklerini söyledi. WhatsApp’ın tüm topluluk isteklerine göre yeniden şekillendirilebilir bir sürümünün olmasını ve her ülkenin istek ve ihtiyaçlarına göre yeniden düzenlenebilir olmasını sağlayacaklarını söyledi. Bu sayede örneğin Türkiye’den fazla istenen özellikler sadece Türkiye’de geçerli olabilecek. 2025 yılından itibaren bu özellik aktif olacak.  

WhatsApp Kamera Görünümü Değişiyor!

WhatsApp Web ve Masaüstü İçin Link Önizleme Geliyor

WhatsApp mobil uygulamada gönderilecek olan linklerin bir önizlemesi çıkabiliyor. WhatsApp, gönderilen linki hızlıca tarayıp öne çıkan görsellerini ve açıklama kısmını alarak kullanıcıya gösteriyor. Ancak bu WhatsApp masaüstü ve web sürümünde aktif değildi bir süredir. Bu hatanın da hızlıca giderildiğini duyuran WhatsApp, bundan sonra bu tarz hataların olmayacağının altını da çizdi. İnsanların WhatsApp üzerinde daha fazla vakit geçirmelerine olanak tanıyan WhatsApp, her zaman da kullanıcı isteklerine önem vereceklerini belirten yazılı bir açıklama yapmıştı. 

WhatsApp Web ve Masaüstü İçin Link Önizleme Geliyor

Etiketler

Gündem   Whatsapp  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış